مدیر گروه فرهنگ نامه‌های قرآنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از انتشار ۵ اثر ذیل کلان پروژه «سبک زندگی بر اساس آموزه‌های قرآن و اهل بیت (ع)» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عیسی زاده گفت: ۵ موضوع از کلان پروژه «سبک زندگی بر اساس آموزه‌های قرآن و اهل بیت (ع)» که جزو جدیدترین آثار تازه منتشره این کلان پروژه به حساب می‌آید، عبارتست از مبانی سبک زندگی اسلامی، عبادت وبندگی، حجیت سبک زندگی اهل بیت (ع)، آداب نماز و سبک دعا که در اختیار علاقه مندان قرار گرفته و همچنین از طریق سایت کتابخوان همراه پژوهان با یک پنجم قیمت مکتوب قابل دسترسی است.

وی افزود: موضوع «مبانی سبک زندگی اسلامی» یکی از آثار ذیل این کلان پروژه است که در بخش اول این اثر اعناوینی همچون مفهوم شناسی سبک زندگی، ضرورت پرداختن به سبک زندگی اسلامی، پیشینه و هدف از پرداختن به آن مطرح شده است و در بخش دوم، مبانی سبک زندگی شامل هستی شناختی، معرفت شناختی و ارزش شناختی مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیر گروه فرهنگ نامه‌های قرآنی پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: از دیگر پروژه‌هایی تازه منتشره ذیل این کلان پروژه، موضوع «سبک عبادت و بندگی بر اساس آموزه‌های قرآن و اهل بیت (ع)» است که در این اثر، ابتدا مفهوم سبک زندگی تبیین و به مبانی و گستره سبک زندگی پرداخته شده و عبادت به اختصار مفهوم شناسی شده و حقیقت، اهمیت و گستره عبادت نیز مورد بررسی قرار گرفته است؛ سپس بحث آداب و سبک عبادت مطرح شده و در نهایت آثار عبادت مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: در کتاب حجیت سبک زندگی اهل بیت (ع) که با عنوان ویژگی‌ها، حجیت و قلمرو آن ذیل کلان پروژه «سبک زندگی بر اساس آموزه‌های قران و اهل بیت (ع) ارائه شده است بخش اول به کلیات پرداخته و در بخش دوم ویژگی‌های سبک زندگی اهل بیت (ع) که دارای هفت محور است، مطرح شده و در فصل سوم نیز، دلایل لزوم تبعیت ازسبک زندگی اهل بیت (ع) ارائه گردید.

حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده با بیان اینکه کتاب «سبک نماز» از دیگر پروژه‌های کلان پروژه سبک زندگی است، اظهار داشت: عناوینی مطرح شده در این اثر عبارتند از، تعریف نماز، اهمیت نماز و آداب ظاهری و آداب باطنی نماز مورد بحث قرار گرفته و آثار و راهکارهای تأثیر نماز نیز مطرح شده است.

وی خاطرنشان کرد: در موضوع سبک دعا به اختصار به سبک زندگی اسلامی و مبانی و گسترش آن اشاره شده و مفهوم شناسی در مورد دعا صورت گرفته و اهمیت، گستره و پیشینه آن نیز مورد بحث قرار داده شده و رابطه دعا و قضا و قدر بررسی شده و سپس آداب دعا از آیات و روایات استخراج گردیده است.