رابر - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رابر با اشاره به مزایای اقتصادی واحدهای گلخانه‌ای کوچک گفت: ساماندهی این واحدها در دستور کار است.

کریم قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مزایای اقتصادی گلخانه‌های کوچک مقیاس اظهار کرد: در این گلخانه‌ها می‌توان محصولات خارج از فصل را تولید و با قیمت مناسب به فروش رساند.

وی با اشاره به اینکه این قبیل گلخانه‌ها در مساحت کمتر از ۳۰۰ مترمربع احداث می‌شود، افزود: ساماندهی واحدهای گلخانه‌ای کوچک در شهرستان رابر در حال انجام است.

قاسمی با بیان اینکه احداث این واحدها منجر به افزایش تولید در محیط‌های کنترل شده گلخانه‌ای می‌شود، بیان کرد: همچنین با فعالیت در این حوزه می‌توان در راستای کاهش آمار بیکاری گام مؤثری برداشت.

مدیر جهاد کشاورزی رابر اظهار کرد: راه اندازی گلخانه‌های کوچک منجر به افزایش بهره‌وری از زمین‌های خرد و کوچک کشاورزی می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رابر از تسهیل و تسریع در فرآیند صدور مجوزها و پروانه‌های ساخت خبر داد و افزود: نخستین واحد گلخانه‌ای کوچک رابر در روستای سرغشک با مساحت کمتر از ۳۰۰ متر مربع راه اندازی شده است.

وی گفت: در این گلخانه صیفی جات کشت و پیش بینی می‌شود سه تن خیار از این واحد کشاورزی برداشت شود.