سید حسین حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت دانشجویان خارجی و نحوه برگزاری امتحانات برای این دانشجویان، گفت: دانشجویان خارجی دانشگاه در حال حاضر به ۲ گروه تقسیم شده اند؛ بخش اول آن هایی که همچنان در دانشگاه و خوابگاه حضور دارند و یا در ایران هستند که این افراد تابع مقررات سایر دانشجویان دانشگاه بوده و باید در آزمون ها (مجازی یا حضوری) شرکت کنند.
معاون آموزشی دانشگاه تهران افزود: گروه دوم دانشجویانی که به کشور خودشان بازگشته اند؛ برخی از این افراد به دلیل مشکل زیرساخت در کشورشان امکان شرکت در کلاس های آموزش مجازی دانشگاه را نداشته اند (مثل دانشجویان ساکن در افغانستان، عراق و سوریه) که برای این دانشجویان، نیمسال دوم بدون احتساب در سنوات حذف می شود.
حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: آن دسته از دانشجویان خارجی که به کشورشان بازگشته و از سامانه های آموزش مجازی استفاده کرده اند، امتحان پایان ترم برای این افراد به صورت مجازی برگزار می شود.
وی ادامه داد: براساس آماری که در اختیار داریم، حدود ۴۵۰ دانشجو در کشور باقی مانده اند و همین حدود نیز به کشور خودشان بازگشته اند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان بی اثر شدن نمره در این ترم وجود دارد، گفت: در دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ۳ درس و در ارشد و دکتری ۱ درس این امکان وجود داشت، اما این قانون در آیین نامه جدید وزارت علوم حذف و این موضوع در شورای آموزشی دانشگاه نیز ابطال شد و نمی تواند دیگر مورد قبول واقع شود.
معاون آموزشی وزارت علوم گفت: البته در این ترم اگر دانشجویی مشروط شود، محدودیتی برای انتخاب واحد در ترم بعد نخواهد داشت؛ در واقع تصمیم دانشگاه بر این بوده اگر دانشجویی این ترم را مشروط شد و معدل کل او بالای ۱۲ باشد، محدودیت برای ترم بعد نخواهد داشت.