فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از کاهش ۳۲ درصدی آمار مرگ و میر بیماران کرونایی در تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۵ بیماران در بخش‌های عادی بیمارستان‌های های استان تهران بستری شدند که نسبت به روز گذشته ۱.۵ درصد کاهش داشته است و ۶۱ بیمار نیز در بخش‌های ویژه بستری شدند که تفاوت آماری چشمگیری با روز گذشته نداشته است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با بیان اینکه ۲۹۲ بیمار از مجموع بیمارستان‌های تهران ترخیص شده اند، از کاهش ۳۲ درصدی آمار مرگ و میر بیماران کرونایی نسبت به روز گذشته خبر داد.

زالی کاهش نسبی و با شیب ملایم آمارها در روزهای اخیر را نتیجه رفتار مناسب شهروندان تهرانی ذکر کرد که با رعایت اصول بهداشت فردی، توجه به پروتکل‌های بهداشتی و به ویژه حضور کمتر افراد پرخطر، مسن و یا دارای بیماری‌های زمینه‌ای در سطح شهر باعث حصول این نتیجه شدند و با استمرار چنین رفتاری می‌توانند نقش ارزنده و پررنگی در حفظ وضعیت موجود داشته باشند.

وی برای دستیابی به نتایج مطلوب‌تر، استمرار سیر نزولی آمار و جلوگیری از بروز تغییرات افزایش در آمارها رعایت مواردی که باعث تقلیل شیوع بیماری و آمار بیماران بستری می‌شود را از سوی مردم و شهروندان لازم برشمرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به اینکه نگرانی‌ها هنوز پابرجاست و هیچ شواهد علمی و متقنی مبنی بر تضعیف ویروس کرونا وجود ندارد، گفت: رفتار تهاجمی ویروس کما فی سابق وجود دارد و نمی‌توان در آن تغییری ایجاد کرد.

زالی، رعایت بهداشت فردی و در منزل ماندن افراد پرخطر را دو عامل اصلی در تقلیل آمارها روزهای اخیر ذکر کرد و افزود: مهم‌ترین نگرانی ما این است که در روزهای آینده افراد پرخطر مانند افراد مسن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای به درون بافت شهری برگردند و این اتفاق ممکن است میزان مراجعان به بخش‌های بیمارستانی را افزایش دهد.

وی مهم‌ترین مسئله و آسیب خطرناک در اپیدمی‌ها را تسامح نسبت به بیماری دانست و این که تصور کنیم بیماری کنترل شده است و افزود: می‌دانیم که مردم از این محدودیت‌ها خسته شده اند اما باید بدانند که حفظ جان و سلامتی خود و فرزندانشان در گروی عمل به این محدودیت‌ها و پروتکل‌های بهداشتی است

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در خاتمه خاطرنشان کرد: گرچه آمار با یک شیب ملایم رو به تنزل است اما مهمترین موضوع در حفظ شرایط موجود و رسیدن به نقطه مطلوب؛ رعایت قطعی بهداشت فردی، توجه به پروتکل‌های بهداشتی و به خصوص اجتناب از ترددهای غیرضروری است.