به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی غروب پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان قم که با حضور مسئولان استان و نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور در سالن همایش شهرداری قم برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: در طول مدتی که افتخار نمایندگی مردم قم را در مجلس شورای اسلامی داشتهام، با همکاری تمامی مسئولان استان توفیقات و پیشرفتهایی حاصل شد.
وی گفت: دستگاههای اجرایی استان قم در حوادثی مثل سیل و همچنین ماجرای کرونا تلاش شایان تقدیری داشتند و از همان ساعات ابتدایی با تشکیل جلساتی برای مدیریت این چالشها برنامه ریزی کردند.
نماینده مردم قم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان داشت: باید از تلاشهای وزارت بهداشت در راستای مقابله با ویروس کرونا تقدیر کرد، در حالی که پرستاران در سایر کشورها با بلندگو به مردم راهنماییهای میدادند، اما پرستاران کشور ما حضور فیزیکی در بیمارستانها داشتند و حتی افرادی غیر از کادر درمانی نیز برای کمک به بیماران به بیمارستانها رفتند که این نشان دهنده مکتب اسلامی است که سرمایه کشور به حساب میآید.
کرونا دو مکتب را در مقابل هم قرار داد
وی با بیان اینکه کرونا دو مکتب را در مقابل هم قرار داد، افزود: مکتبی در برخی کشورها گفت که دیگر نباید به سالمندان کمک کرد اما در ایران بسیاری به کمک نیازمندان آمدند.
لاریجانی عنوان کرد: در عرصه حکمرانی سیاسی نیز دو ایده وجود داشت که یکی امثال ترامپ هر روز نسخه پزشکی میپیچید و مدلی نیز در ایران به وجود آمد که بر اساس آن ستادی تشکیل شد و همگان حتی رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند تصمیمات این ستاد لازم الاجرا است.
وی ابراز داشت: در قم بیماری کرونا شرایط خاصی داشت و کادر درمانی نیز تلاش زیادی برای کنترل آن داشتند که از همه خدمات صورت گرفته سپاسگزاریم و امیدواریم هر چه زودتر این بیماری از جهان رخت بربندد.
رئیس مجلس دهم عنوان کرد: ما امروز ظرفیتهای خاصی داریم از جمله رهبری گرانقدر و زیر ساختها و همچنین عواطف مردمی و اخلاص که در بین ملت ایران وجود دارد و در ایام مختلف ظهور و بروز میکند.
وضعیت کشور ما بعد از کرونا مشکلاتی خواهد داشت
وی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کشور ما بعد از کرونا مشکلاتی خواهد داشت که مدیران باید تلاش کنند این موانع را بردارند، افزود: کرونا داغ بیکاری را عمیقتر کرده که این روزها بسیاریها دچار مشکل شدند، از جمله اقشار ضعیف که باید برای بازگشت به حالت عادی آنان تدبیر کرد.
لاریجانی گفت: در قم که حرم مطهر بسته و زائر بسیار کم شده است، بسیاری از کسبهها و اصناف از جمله سوهانپزیها دچار رکود و کسادی شدند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال تأکید کردند که باید دنبال جهش تولید باشیم و مجلس و دولت باید برای تحقق آن برنامه ریزی کنند.
کارخانههای قم نباید دچار رکود شوند
نماینده مردم قم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: کارخانههای قم نباید دچار رکود شوند و برای توسعه قم باید چند وجهی تصمیماتی گرفت و اولویت زیارت نباید موجب شود دیگر بخشها نادیده گرفته شود از جمله صنعت که میتواند بسیار راهگشا باشد.
وی تأکید کرد: برای اقتصاد خورد نیز باید فکری کرد و فرآیند سرمایه گذاریهای کوچک باید ساده گرفته شود و نباید سخت گیری های زیادی کرد که در این راستا شهرداریها و سایر نهادها میتوانند کمک کنند.
مسئولان استانی باید اختیارات بیشتری داشته باشند
لاریجانی اضافه کرد: مسئولان استانی باید در این شرایط اختیارات بیشتری داشته باشند و دولت باید این امکان را فراهم کند که این امر سرمایه گذاری را سهل میکند.
وی با بیان اینکه از همان ابتدای نمایندگی قم در مجلس به امر آبادانی قم با وجود عقب افتادگیهای موجود توجه داشتیم، افزود: امروز شرایط قم متفاوت از قبل شده، اما باید تلاش داشت تا بافت فرسوده قم را احیا کرد در این زمینه تصمیماتی گرفته شده که نیازمند پیگیری جدی دارد.
به روز قدس باید به صورت جدی توجه داشت
نماینده مردم قم در خانه ملت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز قدس اظهار داشت: صهیونیستها در پوششهای زیادی ورود پیدا میکنند که در طرح اخیر مجلس در مقابله صهیونیستها به این ابعاد توجه شده است.
وی عنوان کرد: طرح معامله قرن با زور محقق نمیشود که از بین بردن این طرح نیازمند کارهای میدانی دارد تا این طرح از صحنه حذف شود و امروز کشورهای اروپایی ضعیفتر از آن هستند که در این عرصه حضور یابند.
لاریجانی تصریح کرد: به روز قدس باید به صورت جدی توجه داشت و در دنیا نیز امروز فقط ایران به طور واضح از فلسطین حمایت میکند و برخی از مرتجعین منطقه بدنبال عادی سازی روابط هستند.