علی کاردور رئیس ستاد اصل 44 قانون اساسی در شرکت ملی نفت ایران از تغییر لیست 118 شرکت تابع وزارت نفت که قرار بود در اجرای سیاست‌های اصل 44 به بخش خصوصی واگذار شوند، خبر داد.

رئیس ستاد اصل 44 قانون اساسی در شرکت ملی نفت ایران درگفتگو با مهر گفت: تعداد شرکت‌های نفتی قابل واگذاری به بخش خصوصی که قبلا 118 شرکت اعلام شده بود به دلیل نوع شرایط بعضی از شرکت‌ها کاهش می یابد.

علی کاردور افزود: بعضی از شرکت‌های نفتی به دلیل نوع کار آنها از لیست واگذاری به بخش خصوصی حذف می شوند.

وی در عین حال گفت: لیست این شرکت ها هنوز نهایی نشده اما بعضی از شرکت ها وظایفی برعهده دارند که حالت استراتژیک داشته و نمی توان این وظایف را به بخش خصوصی منتقل کرد.

وی همچنین درباره آخرین اقدامات انجام شده در راستای خصوصی سازی شرکت های نفتی تصریح کرد: درحال حاضر تدوین یک برنامه استراتژیک برای این شرکت به منظور پایدار کردن سود آنها بسیار مهم است.

به گفته کاردور، به عبارت دیگر باید برای شرکت های قابل واگذاری به برنامه ای برسیم تا این شرکت ها پس از واگذاری به یک سود قابل ثبات برسند که این امر نیز با یک برنامه ریزی استراتژیک قابل تحقق است.