به گزارش خبرنگار مهر، رمان «پرخو» داستانی اجتماعی و سیاسی دارد و به موضوع منفعت طلبی در کنار نفوذ بیگانه به سپهر سیاسی و اقتصادی ایران اشاره دارد.
پرخو داستان زنی را روایت میکند که در میانۀ پژوهشهای علمی و آزمایشهای عملی، به نتیجهای تکاندهنده و باورنکردنی دست پیدا میکند؛ نتیجهای که تمام مسیر زندگیاش را تغییر میدهد و او را سوق میدهد سمت دوراهیهای زندگی و انتخابهایی سخت و تردیدآمیز. زنی که در طول داستان هر روز قویتر و مصمّمتر از روز قبل است.
پرخو به روایت ناشر آن داستان مبارزه است. مبارزهای برای رسیدن به راستی و نابودی نفاق. در این اثر تنها قهرمان داستان نیست که باید انتخاب کند؛ بلکه همه آدمهای پیرامون وی در مسیری قدم میگذارند که شکبرانگیز و حساس است؛ دوراهی عافیتطلبی و حقجویی. در پرخو همه آدمهای داستان با هم یکی میشوند تا نتیجۀ باورنکردنی آزمایشها و تحقیقات را به سمت پاسخگویی و شفافیت؛ به سمت نابودی دروغ و ریا؛ به سمت پرخوکردن، هرسکردن ریشهها و شاخ و برگهای نفاق سوق دهند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
با سمانه دست هم را میگرفتیم و میدویدیم لابهلای علفهای بلند صحرای پشت خانه که آخرش میرسید به دیوار مدرسه. کلاس اولیها پایشان گیر میکرد به ساقههای کلفت علف و توی گل و لای میخوردند زمین؛ آن وقت دستشان را میگرفتیم و بلندشان میکردیم. بابا میگفت. بابا همیشه میگفت دستت دراز باشد برای کمک به آدمها؛ خودش ولی دستش همیشه روی تخت بود؛ بیحرکت. میخواهم دستم را دراز کنم. برای همین شروع کردهام...
«پرخو» به قلم شبنم غفاری حسینی در قطع رقعی و ۱۲۸ صفحه، توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شده است.