مریم سرمدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره بازخوردهای سریال «پدر پسری» که در ایام ماه رمضان روی آنتن شبکه پنج رفت و پخش آن همچنان ادامه دارد، بیان کرد: بازخوردهایی که از مخاطب گرفتیم خیلی متفاوت بود، بعضیها آن را دوست داشتند و بعضی هم کار را ضعیف میدانستند، با اینکه خود ما هم از نتیجه کار راضی نبودیم، اما مخاطب میگفت که نسبت به قسمتهای اول هم ریتم و هم داستانها خیلی بهتر شده است.
این بازیگر درباره شبکه پخش سریال «پدر پسری» عنوان کرد: من معتقدم اگر سریال کار خوبی شده باشد، خیلی تفاوتی نمیکند که از کدام شبکه و در چه ساعتی پخش بشود البته شبکه ۵ سیما شرایط خاصی دارد که ممکن است به طور معمول مخاطب کمتری بیننده آن باشد. البته نمیدانم چرا هنوز خیلیها نمیدانند که شبکه ۵ سالهاست، سراسری شده است و هنوز آن را به تهران متعلق میدانند.
وی با اشاره به ویژگیهایی که در خروجی نهایی این سریال اثرگذار بود، اظهار کرد: اولین و مهمترین بخش هر مجموعه، بودجه کار است. وقتی بودجه کم باشد مسلماً بر روی خروجی کار تاثیر مستقیم دارد. این سریال از لحاظ فرم و محتوا یک طنز موقعیت بود اما به نظرم در نظر گرفتن بودجه نامناسب اولین نقطه ضعف کار بود. از طرفی احساس کردم نویسندگان کار خیلی با هم همسو نبودند و تجربه نگارش طنز هم نکته مهمی است که باید به آن توجه میشد البته که وقت کافی هم برای نوشتن وجود نداشت.
سرمدی که اخیراً در چند سریال تلویزیونی حضور داشته است در این باره بیان کرد: وقتی مخاطب تلویزیون از سینما بیشتر است، کارهای بیشتری هم در این مدیوم ساخته میشود و به همین نسبت هم کار تلویزیونی بیشتری به من پیشنهاد میشود. یکسری مرزبندیهایی هم بین کارگردانها وجود دارد که مثلاً فلان بازیگر بیشتر تلویزیونی یا فلان بازیگر بیشتر سینمایی است که من این مرزبندیها را نمیپسندم و اگر کار خوب سینمایی هم به من پیشنهاد شود استقبال میکنم. هرچند وقتی میبینیم در روستاهای دور افتاده ایران که هنوز دسترسی به سینما نیست، مردم بیشتر بیننده تلویزیون اند با عشق و علاقه بیشتری کار تلویزیونی انجام میدهم.
این بازیگر در بخشی دیگر درباره تیم بازیگران این سریال و افرادی که با آنها همکاری داشته است، گفت: همه ما از هم یاد میگیریم و تلاش میکنیم کار خوبی را برای مخاطب به یادگار بگذاریم.
وی در پایان درباره اینکه هنرمندان این روزها چطور میتوانند به حال خوب مردم کمک کنند یادآور شد: هنرمندان و ورزشکاران بخاطر حرفهای که دارند پیشانی و ویترین مملکت هستند و در این زمانها بیشتر دیده میشوند، خیلی از مردم منتظر حرکت و کنش از ما هستند. من هنرمندان زیادی را دیدهم که در این شرایط سعی کردهاند از خودشان بگذرند و قدمی برای بهتر کردن حال مردم بردارند، خوانندههایی که کنسرتهای بزرگی را برگزار میکردند و شاید درآمد یک سال آنها از کنسرتها به دست میآمد ولی ما الان میبینیم که به صورت رایگان و اینترنتی کنسرت برگزار میکنند و خوب است که چنین اتفاقاتی رخ میدهد.