به گزارش خبرنگار مهر، اواسط سال گذشته و پیش از اعزام تیم ملی کشتی فرنگی به رقابتهای جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان بود که برخی از فرنگیکاران اردونشین به نشانه قهر و اعتراض به تصمیم کادر فنی، اردوی تیم ملی را ترک کردند.
این فرنگیکاران معتقد بودند نحوه انتخاب برخی ملیپوشان برای حضوردر رقابتهای جهانی، به جای عبور از فیلتر رقابتهای انتخابی، با انتصاب و نظر شخصی سرمربی تیم ملی صورت گرفته و به هیچ عنوان عادلانه و منطقی نیست.
گویا ترکیب مورد نظر کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در رقابتهای جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان از مدتها قبل از پایان آخرین اردو، تدوین و به فدراسیون اعلام شده بود؛ اما فرنگیکاران مذکور، همچنان به امید ملی پوش شدن، با انگیزه و تلاش مضاعف در خانه کشتی مشغول به تمرین بودند و چشم به برگزاری رقابتهای انتخابی داشتند. در نهایت نیز نتیجه این تمرین و ممارست شبانه روزی با حذف آنها از لیست مسافران جهانی و جای گرفتن نفرات مورد نظر سرمربی در ترکیب تیم به پایان رسید!
البته محمد بنا و همکارانش در کادر فنی به هیچ عنوان توجهی به این اعتراضات نکردند. در نهایت، تیم ملی با همان ترکیب مورد نظر سرمربی راهی رقابتهای جهانی ۲۰۱۹ نورسلطان شد و با سه مدال برنز و کسب ۷۵ امتیاز تیمی در رده چهارم جدول رده بندی رقابتهای جهانی قرار گرفت. علیرضا نجاتی در وزن ۶۰ کیلوگرم، محمدعلی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم و سعید عبدولی در وزن ۸۲ کیلوگرم موفق به سه مدال برنز رسیدند و میثم دلخانی در وزن ۶۳ کیلوگرم و امیرقاسمی منجزی در ۱۳۰ کیلوگرم هم به عنوان پنجمی دست یافتند. ضمن اینکه هادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم و پویا ناصری در ۵۵ کیلوگرم به عناوین هفتم و دهم بسنده کردند.
حال با توجه به گذشت ماهها از این اتفاقات و همچنین تغییر و تحولات اساسی در بدنه فدراسیون، بحث چرخه انتخابی، بارقه امیدی برای جاماندگان از تیم ملی را بوجود آورد. امیدی که شاید این نفرات بتوانند، حق خود را با حضور در میدان انتخابی به چنگ آورند. این فرنگیکاران مغضوب امیدوارند، اجرای بی چون و چرای چرخه انتخابی که زیر نظر متولیان فدراسیون کشتی اعمال خواهد شد، اختیارات کادر فنی برای «انتصاب به جای انتخاب» را کاهش خواهد داد و در نهایت پس از سالها، رنگ و بوی قانونمندی را در فضای تیم ملی بوجود خواهد آورد.