به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی معصومی گرجی گفت: سالهای گذشته جشنواره تئاتر تیرنگ با استقبال هنرمندان نمایشی سراسر کشور برگزار میشد و اتفاق تازه چند سال اخیر این رویداد افزودن بخش پژوهشی بوده که به عنوان ابتکار عمل در تیرنگ گنجانده شد.
معصومی گرجی افزود: در ادامه، بر اساس احساس نیاز به تولید متون نمایشی فاخر و درخور آثار بومی، شورای سیاست گذاری این رویداد فرهنگی هنری در فراخوان شانزدهم بخش نمایشنامه نویسی را به فضای جشنواره تیرنگ افزود.
وی با عنوان این نکته که اجرای جشنواره سراسری تئاتر بومی تیرنگ به خاطر شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا دستخوش تغییر شد، گفت: امسال به ناچار از برگزاری اجراهای پژوهشی در استان معذوریم و در همین راستا ضمن قدردانی از شرکت کنندگان این بخش و عذرخواهی از این هنرمندان ارجمند، از باب احترام هدایایی برای آنان ارسال خواهیم کرد.
مسئول شورای سیاست گذاری شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بومی تیرنگ همچنین گفت: با این حال جشنواره تیرنگ در بخش نمایشنامه نویسی برگزار خواهد شد و آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره بزودی داوری میشوند و اختتامیه آن نیز با رعایت پروتکلهای بهداشتی مرداد ماه سال جاری اجرا خواهد شد.
معصومی گرجی در پایان بحث خود جشنواره تئاتر بومی تیرنگ را واجد قابلیتهای بالایی عنوان کرد و ارتقای این رویداد را از سطح ملی به منطقهای و کشورهای فارسی زبان از اهداف آتی حوزه هنری مازندران برشمرد.
شایان ذکر است که شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بومی تیرنگ با محوریت موضوعی بررسی نقش مراسم آئینی مذهبی در زندگی، پرداختی به نقش انقلاب اسلامی در احیا و هویت بخشی آئینها، روایتی نمایشی از شخصیتهای برجسته مبارز علیه استعمار و استبداد، نقش و کارکرد آئین، بازی و سرگرمی و نمایش در تعمیق معرفت دینی و اشاعه سبک زندگی ایرانی اسلامی و همچنین افزایش روحیه امید و نشاط در جامعه برگزار میشود.