به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بر لزوم تقویت شبکه دیجیتال و تلفن همراه در استان تاکید کرد و افزود: شرایط ایجاد شده در بحث کرونا ضرورت توجه به فضای مجازی را بیش از پیش تقویت خواهد کرد و ما راهی جز توسعه زیرساختها به تناسب نیازمندیهای پیش آمده در این حوزه نداریم.
وی در ادامه ضمن گلایه از زیرساختهای ارتباطی استان، گفت: اگرچه کمیت آماری پوشش شبکههای تلویزیونی، مخابراتی و تلفن همراه استان در ظاهر خوب است بطوریکه در پوشش تلویزیونی ۹۴ درصد جمعیت را در بر میگیرد اما همان ۵ تا ۶ درصد باقیمانده و کیفیت کار مورد سئوال است و باید این موضوع تحت اقدام جدی قرار گیرد.
استاندار ایلام در ادامه خواستار همکاری فرمانداریهای استان و صدا و سیما در راستای تقویت سیستم دیجیتال استان شد و تصریح کرد: در شرایط موجود فضای مجازی عملاً جای فضای واقعی را گرفته است و به تناسب باید زیرساختهای این حوزه نیز تقویت شود.
وی با تاکید بر حل مشکل خطوط تلفن همراه، زیر ساخت ارتباطات و آموزش فضای مجازی، اظهار کرد: باید در این زمینه کار اساسی انجام شود که دیگر شاهد این مشکلات نباشیم.
وی افزود: حتی مرکز استان در وضعیت پوشش تلفن همراه مشکل دارد چه برسد به مناطق محروم که جای خود دارد.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان در ادامه خواستار گرفتن مجوز بکارگیری نیروهای حق التدریس در استان شد و گفت: بر اساس گزارش اعلام شده در حال حاضر آموزش و پرورش استان ۱۰۰۰ نفر خروجی و ۱۰۰ نفر وردی دارد که بایست در این روند تعادل ایجاد کرد.
وی در ادامه خواستار حداکثر استفاده از ظرفیت قوانین موجود در بکار گیری نیروی انسانی شد و گفت: بر این اساس قاعدتاً بایست به ازای هر ۳ نفر خروجی یک نیرو بکارگیری شود.
سلیمانی دشتکی سپس خواستار تشکیل کمیته خیرین مدرسه ساز در استان شد و افزود: این کمیته میتواند در راستای برگزاری همایش خیرین مدرسه ساز در سطح ملی برنامه ریزی کند و از توان و ظرفیت آنها در امر مهم مدرسه سازی استفاده کنند.
ابلاغ ۱۱۶ میلیارد تومان از اعتبارات استانی
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود از ابلاغ قسمت عمده اعتبارات استان خبر داد و گفت: بالغ بر ۱۱۶ میلیارد تومان اعتبارات استانی ابلاغ شده است.
استاندار ایلام به عملکرد موفق جذب بودجه ۹۹ با توجه به شرایط سخت مالی کشور اشاره کرد و گفت: استان ایلام با هفت دهم درصد جمعیت کشور بیش از ۲ درصد بودجه کشور را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه به مدیران استان تاکید کرد که نبایست با خرد کردن اعتبارات هزینه جدیدی به استان تحمیل شود، افزود: توصیه میشود پروژههای بالای ۷۰ و ۸۰ درصد پیشرفت در اولویت کارهای عمرانی باشد.
نماینده عالی دولت در استان با اشاره به این مهم که از منابع و ظرفیتهای موجود بایست به نحو احسن استفاده کرد، افزود: فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی پروژه جدید تعریف نکنند مگر ضرورت داشته باشد و یکساله تمام شود.
وی در ادامه خواستار استفاده از کمک بنیادها و نهادها در تکمیل پروژهها شد و گفت: در شرایط کنونی بایست از تمام ظرفیتها از جمله کمک بخش خصوصی، نهادها و بنیادها و … برای اتمام طرحها استفاده کرد.
سلیمانی دشتکی در پایان ضمن اینکه از رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواست که لیست ردیفهای ملی بودجه را اعلام نماید اظهار داشت: همه مدیران برنامه ریزی کنند هفتهای یکی دو روز پیگیر بودجه پروژههای ملی و ملی استانی در مرکز باشند.