به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان بی سی، انجام این مذاکرات در شرایطی که توئیتر در برابر ترامپ مواضعی سختگیرانه و قاطع اتخاذ کرده و توئیت های مروج خشونت وی را محدود کرده و برای برخی دیگر که دروغ به نظر می رسند از برچسب راستی آزمایی استفاده میکند، اهمیت زیادی پیدا میکند.
فیس بوک از این رویکرد توئیتر تقلید نکرده و هیچیک از پیامهای مشابه ترامپ را محدود نکرده است. این امر با انتقاد بسیاری از فعالان شبکههای اجتماعی مواجه شده است.
زاکربرگ به علت همین انتقادها دو روز پیش مجبور به موضع گیری شد و در پستی فیس بوکی نوشت اگر چه شخصاً با محتوای پیامهای ترامپ موافق نیست، اما تصمیم این شرکت آن بوده که اطلاع عموم مردم از محتوای پیامهای ترامپ ضروری است و لذا آنها را حذف نکرده است.
محتوای مذاکرات ترامپ و زاکربرگ در این زمینه منتشر نشده است. اما یک منبع مطلع به سی ان بی سی گفته که بحث اصلی دو طرف بر سر آزادی بیان و نقش شبکههای اجتماعی اینترنتی در این زمینه بوده است.
به دنبال افشای خبر این مکالمه تلفنی، هر دو طرف گفتگوهای انجام شده را سازنده توصیف کردهاند. اما سخنگوی کاخ سفید و شرکت فیس بوک توضیحات بیشتری ارائه نکردهاند.