بیرجند- معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه مشکل ما دانشگاه‌های بومی سازی نشده است، گفت: اقتصاد متکی به نفت بین جوان و کارآفرینی فاصله انداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری ظهر دوشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی اظهار کرد: فرهنگ به سمت اهمیت دادن به ایده‌ها و نظرات جوانان نخبه در حال تغییر است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه سابقه علمی یکی از پتانسیل‌های خراسان‌جنوبی است، بیان‌کرد: حوزه فناوری یکی از حوزه‌های اقتدار کشور است.

ستاری ادامه‌داد: توجه به حوزه فناوری موجب شد در همان روزهای اول شیوع کرونا هیچ نیازی به واردات بسیاری از تجهیزات بیمارستانی و بهداشتی نداشته باشیم.

وی افزود: اینکه یک بیمار در اهواز همان خدمات یک بیمار در تهران را دریافت می‌کند، نشان از گام‌های مثبت به سمت عدالت‌محوری است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه دوره خام‌فروشی گذشته است، بیان‌کرد: در حال حاضر مهم این است که چه دانشی بر روی این مواد خام پیاده می‌شود.

ستاری با بیان اینکه امیدواریم با رشد کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بیان بیرجند به سابقه باشکوه علمی خود برگردد، اظهار کرد: ما همان ملتی هستیم که در بین ما ابن‌سیناها و ابن هیثم‌ها و فارابی‌ها رشد کرده‌اند و نباید از این مهم غفلت کرد.

وی با بیان اینکه مشکل ما از دانشگاه‌های بومی‌سازی نشده است، افزود: هدف اصلی معاونت علمی و فناوری رفع مشکلات مردم است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار کرد: مشکلات هر استان با دانش داخلی و همت و تلاش مردم همان منطقه حل می‌شود.

ستاری با انتقاد از اقتصاد متکی بر نفت گفت: اقتصاد متکی بر نفت باعث شد که جوانان ما از کارآفرینی فاصله گیرند.

وی یادآور شد: بسیار تفاوت دارد که آرزوی یک جوان استخدام در یک اداره دولتی باشد تا اینکه یک جوان هدف گذاری‌اش کارآفرینی باشد.