به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری عصر دوشنبه در حاشیه مراسم افتتاح ویدئو کنفرانسی مرکز نوآوری شهرهای طبس و فردوس اظهار کرد: کرونا یک آزمون برای همه کشورها در زمینه چگونگی برخورد با آن بود که به نظرم در این زمینه ایران سربلند شد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه ایران با تمام محدودیتهای ناشی از تحریم به خوبی از عهده مقابله با این بیماری برآمد، افزود: البته درگیری با این بیماری هنوز هم ادامه دارد و باید تا پایان کار برای نتیجهگیری نهایی صبر کنیم.
ستاری ادامهداد: در موج اول و دوم شیوع کرونا ما به خوبی توانستیم تجهیزات مورد نیاز را تأمین کرده و از چند ماه پیش تاکنون هیچ گونه تجهیزی در این زمینه از خارج از کشور وارد نمیشود.
شرکتهای دانش بنیان در تقابل با کرونا بسیار موفق عمل کردند
وی با تأکید بر اینکه همه تجهیزات پیشرفته پزشکی و چه داروهای مورد استفاده و چه تجهیزات حفاظتی چون ماسک، مواد ضدعفونی و گان در داخل کشور تأمین و تهیه میشود، افزود: شرکتهای دانش بنیان ایرانی در تقابل با کرونا بسیار موفق عمل کردند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: خراسانجنوبی هنوز تا مزیتهای ذاتی خود در حوزه اقتصاد دانش بنیان فاصله زیادی دارد ولی خوشحالم که هر سال اتفاقات بسیار مثبتی در حوزه شرکتهای دانش بنیان این استان رخ میدهد.
ستاری با بیان اینکه نحوه تأمین مالی شرکتهای دانش بنیان به چند روش صورت میگیرد، اظهار کرد: تنها یکی از این مدلها بحث وام و تسهیلات است.
عدم جذب سرمایهگذار بخش خصوصی مشکل شرکتهای خارج از مرکز
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات شرکتهای دانش بنیان در خارج از مرکز و شهرستانها عدم حضور سرمایهگذارهای مناسب است، بیانکرد: یک استار تاپ در شهرهای بزرگ میتواند به راحتی سرمایهگذار از بخش خصوصی جذب کند.
وی با اشاره به راهاندازی صندوق پژوهش فناوری خراسانجنوبی ادامهداد: بعد از این وامهای داخل استان باید از طریق صندوق پژوهش فناوری پرداخت شود.
ستاری با بیان اینکه یکی دیگر از راههای تأمین مالی شرکتهای دانش بنیان جذب سرمایه از طریق بورس است، گفت: امروزه ارزش شرکتهای دانش بنیان در تابلوی بورس ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است و این در حالی است که هنوز خیلی از شرکتهای بزرگ دانش بنیان کشور وارد بورس نشدهاند.