خرم‌آباد- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، بر لزوم زنده نگه داشتن آموزه‌های امام(ره) با استفاده از ظرفیت شعر و هنر تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد حسین فتایی روز دوشنبه در محفل شعر «در سوگ آفتاب» بر پایبندی هنرمندان و اصحاب فرهنگ لرستان به آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی تاکید کرد و گفت: از همان ابتدای شکل گیری حرکت انقلاب تا کنون، اصحاب فرهنگ و هنر استان لرستان، ضمن همراهی و پایبندی به آرمان حضرت امام (ره) برای استقرار و استحکام پایه‌های نظام از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و در تمام صحنه‌ها حضوری مستمر داشته اند.

وی، تصریح کرد: آنچه امروز باید در فعالیت‌های این حوزه مد نظر قرار گیرد، زنده نگه داشتن آموزه‌های حضرت امام (ره) و ادامه دهنده راه ایشان مقام معظم رهبری است که باید در قالب جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی نمود و ظهور یابد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، ادامه داد: شعر انقلاب، آئینه تمام نمای این آموزه‌ها است که در کلام شاعران انقلابی تجسم یافته و نیازمند توجه بیش از پیش متولیان حوزه فرهنگ است.

فتایی، گفت: همکاری و مشارکت دستگاه‌ها و سازمان‌های فرهنگی و هنری در اجرای برنامه‌های مختلف می‌تواند ضمن انسجام پایه‌های فرهنگ در استان، به گسترش و ماندگاری بیشتر این فعالیت‌ها در سطح جامعه کمک کند. ‌