به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، جورج کلونی حمایت خود را از جامعه سیاه نشان داد و با نوشتن مقالهای در «دیلی بیست» این عمل را محکوم کرد.
کلونی در این مقاله که با عنوان «بزرگترین پاندمی آمریکا نژادپرستی ضدسیاه است» منتشر شد، بار دیگر علیه بیعدالتی وارد عمل شد.
کلونی ۵۹ ساله در این یادداشت به اعتراضهای سراسر در آمریکا واکنش نشان داده و خواستار تغییر سیستم در بخش قضایی شده است.
وی همچنین یادآوری کرده است که آمریکا پیشتر هم شاهد قتل تمیر رایس، فیلاندو کستیل و لاکوان مکدونالد بوده، اما واکنش مناسبی نشان نداده است.
این بازیگر تاکید دارد که بیماری همهگیر آمریکا نژادپرستی است که هیچکسی هم درمانی برای آن پیدا نکرده است.
وی نوشت: این بیماری همهگیر ماست. همه ما را آلوده میکند و ۴۰۰ سال است که هنوز واکسنی برای آن پیدا نکردهایم. به نظر میرسد حتی در حالی که در جستجوی این واکسن بودهایم متوقف شدهایم و سعی کردهایم تا این زخم را به صورت فردی درمان کنیم و قطعاً در این زمینه خوب عمل نکردهایم.
کلونی در ادامه نوشته: همان طور که این هفته هم در جستجوی این بودیم که چگونه این مشکلات را برطرف کنیم و به این فکر نکردیم که خودمان این مشکلات را ایجاد کردهایم.
وی یادآوری میکند که مسایل این هفته او را به یاد دهه ۱۹۹۰ میاندازد و همه مسایل مشابهی که در آن دهه هم به اوج رسیده بود و کشته شدن جورج فلوید یادآور مرگ اریک گارنر در سال ۲۰۱۴ است زیرا هر دوی آنها به پلیس گفتند: نمیتوانم نفس بکشم.
کلونی در بخش دیگری از این یادداشت نوشته است: اینکه دیگر به خرید و فروش انسانها نمیپردازیم افتخاری ندارد. ما به تغییرات اساسی در سیستم اجرای قانون و نظام قضایی نیازمندیم. به سیاستمداران و تنظیمکنندگان قانونی نیاز داریم که عدالت را برای همه شهروندان به صورت مساوی در نظر بگیرند؛ نه رهبرانی که به نفرت و خشونت دامن بزنند و تیراندازی به غارتگران و ویرانکنندگان شهری را کماهمیتتر از سیاستهای نژادپرستانه بدانند.
وی در واقع بدون نام بردن از ترامپ به توئیت وی اشاره کرده که نوشته بود وقتی غارت شروع شود، تیراندازی شروع میشود.
درگذشت فلوید دوشنبه ۲۵ ماه می رخ داد و بر مبنای نتیجه کالبدشکافی، وی در صحنه و به دلیل توقف در مسیر ریوی-قلبی جان باخت که ناشی از بسته شدن راه تنفس وی به دلیل گذاشته شدن زانوی پلیس روی گلویش بوده است.
پلیسی که موجب مرگ وی شد ابتدا تنها اخراج شد که با شروع تظاهرات مردم دستگیر و به قتل درجه سه به معنی قتل شبه عمد متهم شده است. سه پلیس دیگری که ناظر صحنه بودند و عملی نکردند تنها از اداره پلیس اخراج شدند.