به گزارش خبرنگار مهر، حسن تهامی صبح چهارشنبه در اولین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم خراسانجنوبی اظهار کرد: توانمندیسازی و کمک به دانشآموزان در معرض خطر آسیبهای اجتماعی را یکی از وظایف و مسئولیتهای خود میدانیم.
رئیس اداره مراقبت از آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش خراسانجنوبی بیانکرد: در حال حاضر ما در اداره مراقبت ۱۹ طرح را اجرا میکنیم که بیشتر آن بر اساس تفاهمنامه با شورای مبارزه با مواد مخدر خراسانجنوبی است.
تهامی بیانکرد: طبق غربالگریهای انجام شده متأسفانه یک پنجم دانشآموزان خراسانجنوبی در معرض خطر آسیبهای اجتماعی قرار دارند که بیشتر آنان فرزندان یتیم از پدر یا مادر، فرزندان طلاق، فرزندان والدین در حبس و فرزندان دچار فقر مالی خانواده هستند.
وی با اشاره به اینکه طرح نماد به معنای نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان است، گفت: این نظام مجموعهای از خدمات در حوزه غربالگری، آموزش، توانمند سازی و حمایتهای روانی و اجتماعی به منظور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
رئیس اداره مراقبت از آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش خراسانجنوبی با اشاره به غربالگری ۱۷۰ هزار دانشآموز در راستای بحث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: طرح نماد در ۲۶۰ مدرسه پایلوت اجرا شده است که در سال جاری نیز در این تعداد مدرسه تکرار میشود.
تهامی با اشاره به اجرای طرح نماد در ۱۳ مدرسه بیرجند و ۶ مدرسه در هر شهرستان خراسانجنوبی به صورت پایلوت بیانکرد: در شهرستان درمیان این طرح در ۱۸۷ مدرسه برگزار شد که برای سومین سال متوالی در سال جاری نیز اجرا میشود.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد والدین دانش آموزان معتاد خود نیز معتاد هستند، افزود: ۱۷۸ نفر از دانش آموزانی که مشکل خاصی داشته و یا پرخطر بودند درمان شدهاند.
رئیس اداره مراقبت از آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش خراسانجنوبی با اشاره به اینکه همکاران مشاور پیگیر کار ۲۰۷ نفر هستند، گفت: ۳۶۵ نفر را نیز به سایر دستگاهها ارجاعات داشتهایم.
تهامی با اشاره به شناسایی ۵۵۰ دانشآموز پرخطر و درمان آنان، اظهار کرد: ۱۳۷ میلیون تومان سال جاری برای غربالگری در نظر گرفته شده که نسبت به گذشته کاهش داشته و ۲۸ میلیون دیگر نیز وعده واریز آن داده شده است.