معاون رئیس کمیسیون اروپا از اقدام توئیتر در راستی آزمائی ادعاهای ترامپ حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «آر تی ای، «ورا ژورُوا» ( Věra Jourová ) معاون رئیس کمیسیون اروپا امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که از اقدام رسانه اجتماعی توئیتر در خصوص  راستی‌آزمایی پیام‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا حمایت می کند.

معاون رئیس کمیسیون اروپا در این ارتباط گفت: من از عکس‌العمل توئیتر به ۲ پیام توئیتری رئیس‌جمهور ترامپ حمایت می‌کنم. آنها این پیام‌ها را پاک نکردند. همه می توانیم این موضوع را ببینیم. آنها (گزینه) بررسی حقیقت را ارائه کردند.

«ورا ژورُوا» در این ارتباط اضافه کرد:بیماری (کرونا) نشان داد که نشر اطلاعات نادرست نه تنها به سلامتی دموکراسی‌های ما، بلکه به سلامتی شهروندان ما نیز آسیب می‌زند.

گفتنی است، ۹ خرداد ماه سال جاری بود که«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در حساب کاربری خود در توئیتر بار دیگر به انتقاد از این شبکه اجتماعی پرداخت.

بر اساس ادعای ترامپ، توئیتر هیچ کاری درباره اقدامات و پروپاگاندای چین و یا چپ گرایان افراطی حزب دموکرات انجام نمی‌دهد.

ترامپ در ادامه گفته بود: آن‌ها، جمهوری‌خواهان، محافظه کاران و رئیس جمهور آمریکا را هدف قرار داده‌اند. کنگره باید قسمت ۲۳۰ را حذف کند، تا (رفتار) آن‌ها تنظیم شود!

طی چند روز گذشته روابط ترامپ با توئیتر دچار تنش شده و به تازگی نیز رئیس جمهور آمریکا پیامی را در توئیتر منتشر کرد که این رسانه اجتماعی مجبور به عدم نمایش اولیه و سانسور آن پیام شد.

در این ارتباط در صفحه نخست حساب توئیتری ترامپ، به جای متن نوشته شده توسط ترامپ، هشداری از سوی توئیتر به چشم می‌خورد که در آن گفته شده: این توئیت قواعد توئیتر را به دلیل ترویج خشونت نقض می‌کند و به هر حال، توئیتر مصمم است که توئیت همچنان برای منافع عمومی قابل دسترس باشد.

دعوا میان این دو بعد از آن بالا گرفت که ترامپ در انتقاد از تصمیم فرماندار دموکرات کالیفرنیا مبنی بر برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ از طریق رأی گیری پُستی، پیام‌هایی در رد این شیوه از رأی گیری که به زعم وی با کلاهبرداری فرقی ندارد، منتشر کرد.

توئیتر هم در یک نیم خط آبی رنگ که با علامت تعجب همراه بود؛ به طور ضمنی از ۸۰ میلیون نفری که رئیس‌جمهور آمریکا را در این رسانه اجتماعی دنبال می‌کنند، خواست که حرف‌های ترامپ را بدون مطالعه باور نکنند.

نتیجه آنکه ترامپ هم با یک توئیت گزنده، توئیتر را به سرکوب آزادی بیان متهم کرد و مدعی شد که اجازه انجام چنین کاری را نمی‌دهد.