دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در سیاست‌های برنامه هفتم، این دیدگاه و نگاه را که اختیارات و مسئولیت‌های بیشتری به مدیریت‌های محلی و شوراهای شهر و روستا داده شود، پیگیری کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه نشست شورای عالی استان‌ها و در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت شوراها در اداره کشور، اظهار داشت: فلسفه سیاسی جمهوری اسلامی ایران یک فلسفه کاملاً جدید و روشنی است. فلسفه جمهوری اسلامی این است که باید اراده احکام الهی، اراده خدای متعال، مسئله توجه به دین و همچنین اراده مردم در اداره جامعه، اعمال شود.

وی ادامه داد: این اتفاق در بخش‌هایی از کشور از جمله سیاست، امنیت و دفاع صورت پذیرفته است. از این رو ما یک حکمرانی مردمی-دینی در این بخش‌ها داریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت گفت: متأسفانه عده‌ای به دلیل افکار، ارزش‌ها و باورهای غربی، اجازه نمی‌دهند که این حکمرانی مردمی کاملاً و به‌طور جامع، در فرهنگ و اقتصاد پیاده شود.

رضایی افزود: یکی از نمادهای حکمرانی مردمی، شوراهای محلی و مدیریت محلی است. شوراهای شهر و روستا نمودی از همین حکمرانی مردمی بوده و قانون اساسی به صراحت جایگاه آنها را مشخص کرده است.

وی عنوان کرد: ولی مسئولیت‌ها و اختیارات کاملی که باید به این شوراها و مدیریت محلی داده شود، داده نشده است. علت آن هم این است که عده‌ای نمی‌خواهند حکمرانی مردمی در این بخش از اداره کشور پیاده شود.

دبیر مجمع تشخیص اضافه کرد: ما تلاش خواهیم کرد که انشاالله در سیاست‌های برنامه هفتم، این دیدگاه و نگاه را که اختیارات و مسئولیت‌های بیشتری به مدیریت‌های محلی و شوراهای شهر و روستا داده شود، پیگیری کنیم.

رضایی تصریح کرد: اگر این موضوع اتفاق بیافتد، همانطور که ایران امروز موشک‌های نقطه‌زن تولید می‌کند، پهپادهای کشورمان از بسیاری از کشورها عبور می‌کند و رادار گریز هستند و همان اتفاقی که در سیاست، دفاع و امنیت رخ داده، در اداره شهر به این معنی که در رفاه و معیشت مردم و بهبود وضعیت مردم نیز اتفاق می‌افتد.

وی خاطرنشان کرد: مشکلی که امروز ما داریم، کمبود منابع نیست، بلکه ضعف ساختارها و ضعف مدیریتی در بخش‌هایی از کشور وجود دارد. اگر این اتفاق بیافتد، رفاه و معیشت مردم بیشتر شده و خدمات شهری بهتر و بیشتری به مردم داده خواهد شد.