به گزارش خبرگزاری مهر، عباس جنگی مرنی در آئین اختتامیه طرح داناب و انسان و محیط زیست اظهار کرد: نقش آب و حفظ منابع آبی در زندگی انسان و تداوم حیات بسیار با اهمیت بوده و طبق اطلاعات موجود ۹۰ میلیون متر مکعب آب تجدید پذیر در دشت اردبیل وجود دارد در حالیکه میزان مصرف در این دشت ۱۶۰ میلیون متر مکعب است.
وی افزود: با توجه به این آمار، باید فرهنگ و نحوه نگرش به منابع طبیعی و آبی تغییر یابد و در این بین نقش خانواده، مدرسه و رسانه در اثرگذاری بر تغییر رویکرد و رفتار در این حوزه بسیار مورد اهمیت است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل ادامه داد: استان اردبیل تنها استانی است که تنوع زیادی در مجموعه فعالیتهای آبی داشته به طوری که بیش از ۲ هزار کیلومتر رودخانه مرزی و غیر مرزی و ۹ سد مخزنی در استان وجود دارد.
جنگی مرنی افزود: استان اردبیل قطب آبیاری و زهکشی کشور بوده از این رو یکی از اصلیترین برنامههای شرکت آب منطقهای استان، ایجاد کمیته منطقهای آبیاری و زهکشی بوده که این کمیته یکماه قبل افتتاح شد.
وی بیان کرد: استان اردبیل به جهت بهرهمندی از منابع آبی مختلف همانند ۸۰ چشمه سرد که در خاورمیانه کم نظیر بوده و در کنار آن وجود تعداد ۵۰ چشمه آبگرم، جزو استانهایی است که مجموعه کاملی از منابع آبی را دارا بوده و علیرغم برخی از استانها طرحهای توسعهای در این استان همچنان فعال است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل تصریح کرد: این طرحهای توسعهای فعال در استان اردبیل میتواند به عنوان کارگاه علمی و آموزشی مورد توجه قرار گیرد و از این ظرفیت برای آموزش به دانشآموزان و دانشجویان بهره برد و این موضوع عرصه وسیع علمآموزی است.
جنگی مرنی اظهار کرد: طرح داناب که از سال ۹۷ آغاز شده بود یکی از طرحهای مناسب در حوزه آموزش به دانشآموزان برای ترویج فرهنگ استفاده بهینه از آب و نقش و اهمیت این مایه حیات بوده و طبق آمار به دست آمده در طول اجرای این طرح ۷ هزار و ۵۰۰ دانش آموز آموزش دیدهاند.