اراک- معاون تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن بر راه‌اندازی هیات‌های اندیشه‌ورز قرآنی در تمامی استان‌های کشور تا پایان تیرماه ۹۹ تاکید کرد.

حجت الاسلام موسی جامعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اولویت کار معاونت تربیت قرآنی در سازمان دارالقرآن کریم کشور ساماندهی جلسات خانگی قرآن و توسعه کمی و کیفی است.

معاون تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن کریم کشور افزود: مرکز مطالعات راهبردی در سازمان دارالقرآن کشور تأسیس شده تا راهبردهای قرآنی و نظامات مورد نیاز را ترسیم کند.

جامعی یکی از مشکلات کشور را هم گسیختگی و سلیقگی کار کردن در بحث محتوایی قرآن عنوان کرد و افزود: تأسیس مرکز مطالعات راهبردی به منظور ایجاد هم افزایی، وحدت رویه بود تا قوت بیشتری در این حوزه به وجود آید.

وی گفت: تدوین نظام تعلیم و تربیت قرآنی کشور، تنظیم سند گفتمان سازی کشور و راهبردهای تربیت قرآنی کشور از مؤلفه‌ها و محتواهای اصلی در حال تدوین از سوی مرکز مطالعات راهبردی است و بعضی از آن‌ها تقریباً به اتمام رسیده و بعضی نیز در حال رونمایی است.

جامعی دیگر فعالیت‌های سازمان دارالقرآن کشور را تأسیس مرکز هنر و رسانه برشمرد و عنوان کرد: تأسیس این مرکز به این منظور بود تا بتوان محتوای قرآنی بیشتری برای مردم تبیین کرد و میزان نفوذ و اثر بخشی در موضوعات قرآنی با استفاده از ابزارهای جدید افزایش پیدا کند.

معاون تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن کریم کشور عنوان کرد: سازمان دارالقرآن کشور در گام نخست در سال ۹۹ از عموم فرهیختگان، فعالان تربیتی کشور به منظور تشکیل هیأت‌های اندیشه‌ورز قرآنی دعوت به عمل آورده است یعنی با میزبانی سازمان تبلیغات اسلامی و ادارات کل تبلیغات اسلامی در استان‌ها هیأت‌های اندیشه ورز تشکیل شود تا بتوان با استفاده از ظرفیت علمی وضعیت قرآنی استان را بهبود بخشید.

جامعی عنوان کرد: در حال حاضر ۳۱ استان در حال فعال سازی هیأت‌های اندیشه‌ورز هستند و می‌توان گفت در ۳۰ درصد استان‌ها به مرحله اجرا رسیده و جلسات خود را تشکیل دادند و در ۷۰ درصد مابقی در حال رایزنی و گفتگو هستند که امیدواریم تا پایان تیرماه در ۳۱ استان این هیأت‌ها راه اندازی شود.

وی وضعیت قرآنی کشور را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد مردم نسبت به قرآن از اعتقاد قلبی و راسخ برخوردار هستند و این مساله واقعیتی غیر قابل انکار است.

جامعی افزود: رقم چند هزار میلیاردی برای بودجه قرآنی کشور اختصاص داده شده که کار بسیار ارزشمندی است اما از سهم کل این بودجه برای سازمانی که بیش از ۱۲ هزار خانه قرآنی و مؤسسات قرآنی دارد، انتشارات قرآنی دارد، متولی ساماندهی جلسات خانگی قرآنی و متولی اعطای مدرک حفظ و آموزش مربیان و داوران قرآنی است، شاید یک یا ۲ درصد به سازمان دارالقرآن اختصاص پیدا کند.

معاون تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دار القرآن کریم کشور گفت: پتانسیلی که برای پیاده سازی اهداف کارهای قرآنی کشور در ۲ سازمان تبلیغات اسلامی و دارالقرآن کشور وجود دارد، در هیچ مجموعه دیگری نمی‌توان یافت و باید بیش از این از نظر بودجه‌ای مورد حمایت قرار گیرد.