مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولین ایران گفت: متاسفانه بودجه مناسب سازی بسیاری از ادارات و سازمانها صرف امور دیگری می شود و هیچ نظارتی هم وجود ندارد.

علی همت محمود نژاد با انتقاد از برگزاری دیرهنگام جلسات مناسب سازی و معوق ماندن جلسات مناسب سازی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متأسفانه بسیاری از ادارات و سازمان‌ها، بودجه دریافتی خود از استانداری‌ها به منظور مناسب سازی را صرف امور دیگری مانند زیبا سازی و فعالیت‌های دیگر می‌کنند و هیچ گونه نظارت بر روند این گونه هزینه‌ها صورت نمی‌گیرد.

وی گفت: متأسفانه کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری یکی از عوامل عدم پیشرفت دسترس پذیری در واحدهای ساختمانی است.

محمود نژاد گفت: مالکان و سازندگان ساختمان‌ها با پرداخت جریمه کمیسیون ماده ۱۰۰ از نصب امکانات دسترس پذیری از نصب و ساخت ساختمان‌های دسترس پذیر خودداری می‌کنند.

وی افزود: وقتی که شهرداری در یک نقطه دور افتاده از کشور جلوی خانه زن نابینایی به خاطر تخلف احتمالی، بلوک قرار می‌دهد چه کسی در برابر تخلف شهرداری در عدم مناسب سازی پارک‌ها، خیابان‌ها، وسایل نقلیه می‌تواند جلوی شهرداری بلوک قرار دهد.

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولین ایران همچنین از دبیر مناسب سازی بهزیستی کشور خواست تا تفاهم نامه‌های مربوط به شهر دسترس پذیر را بر روی سایت سازمان بهزیستی قرار دهند.

وی به نهمین جلسه ستاد مناسب سازی نیز اشاره کرد و گفت در این جلسه نماینده وزیر کشور و رئیس ستاد مناسب سازی وعده داد تا جلسات این ستاد به طور منظم و ماهیانه برگزار شود. در راستای اجرای ماده ۳ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، ستاد هماهنگی و مناسب سازی کشور وظیفه مناسب سازی اماکن، معابر و وسایل نقلیه و محیط مجازی یا تحت وب را برعهده دارد.