به گزارش خبرنگار مهر، با بازگشایی مهدهای کودک، یکی از سوالاتی که این روزها از جانب خانواده ها مطرح است این است که نظارت ها بر موارد آموزشی، پرداخت شهریه ها و رعایت پروتکل های بهداشتی چگونه صورت می گیرد. سعید بابایی مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص گفت: پروتکل بازرسی این است که اولاً سالانه حداقل ۴ بار بازرسی جامع از سوی سازمان بهزیستی از مهدهای کودک صورت می گرفت. این غیر از بازرسی هایی بود که نهادهای دیگر مثل خود وزارت بهداشت انجام می دهند.
وی ادامه داد: البته در مصوبه جدید هیئت وزیران نظارت بر اجرای شاخص های آموزشی و پرورشی بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است.
بابایی بیان کرد: در صورت هر گونه شکایتی نیز در درجه نخست به بهزیستی شهر مربوطه و در صورت عدم رفع به شماره پیامکی ۳۰۰۰۰۱۲۳۳۳ انتقال می دهند. این شماره در تمام مهدهای کودک باید نصب باشد.
مجتبی زینی وند مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی نیز درباره مصوبه مورد اشاره که نظارت بر اجرای شاخص های آموزشی و پرورشی در مهدکودک ها بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه آیین نامه ذیل ماده دو قانون که دولت را موظف کرده بود آیین نامه باید به تصویب دولت برسد، تصویب شد. بر اساس این آیین نامه صدور مجوز مهدکودک به عهده سازمان بهزیستی است و نظارت بر محتوای آموزشی مهدهای کودک با آموزش و پرورش است که البته در اساسنامه مدارس غیردولتی و در بند ۷ نظارت بر محتوای آموزشی از جمله وظایف این سازمان دانسته شده است گرچه این نظارت باید در تعامل با معاونت های آموزشی صورت بگیرد.
وی ادامه داد: قانون مکلف کرده است که صدور مجوز مراکز پیش دبستانی که در فضای مهدکودک ایجاد می شود حتماً باید با مجوز آموزش و پرورش باشد. کارگروهی نیز با هماهنگی آقای قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور تشکیل داده ایم که کارشناسان و مدیران ما و بهزیستی در آن حضور دارند و قرار است نتیجه آن به تفاهم نامهای تبدیل شود که هم تکالیف قانونی صدور مجوز تعیین شود و هم در نظارت ها با ما همکاری شود.