قزوین- مدیر حوزه های علمیه استان قزوین گفت: احداث مدارس جدید، توسعه فعالیتها وجذب طلاب جوان در برنامه های جدید حوزه علمیه قزوین در اولویت قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید مدارس حوزه علمیه سبحانی نیا در آئین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید مدارس حوزه علمیه استان قزوین دوشنبه شب با حضور آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، آیت الله اسلامی نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری، آیت الله تاکندی از اساتید حوزه، حجت الاسلام سبحانی نیا مدیر حوزه علمیه استان و جمعی از روحانیون در تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام سبحانی نیا در این مراسم اظهار داشت: مبلغان دینی رسالت سنگینی در روشنگری و آگاهی بخشی جامعه دارند و این رسالت باید جدی گرفته شود.

مدیر حوزه علمیه استان قزوین گفت: علم و دانش روشنی بخش مسیر انسان‌ها است و افراد را در مسیر روشنگری قرار می‌دهد و از جهالت خارج می‌کند.

وی بیان کرد: استادان حوزه به عنوان معلمان دینی از جایگاه رفیعی برخوردارند و می‌توانند در بصیرت افزایی هم نقش آفرین باشند.

سبحانی نیا افزود: در کنار برنامه‌های متعددی که در بخش‌های دینی، فرهنگی پیش بینی شده نشست‌های بصیرت افزایی نیز در حوزه مورد توجه جدی است.

وی گفت: احداث مدارس جدید توسط حوزه علمیه و توجه به معیشت اساتید از دیگر برنامه‌هایی است که مورد توجه جدی قرار گرفته است.

مدیر حوزه علمیه استان قزوین گفت: برگزاری برنامه‌های بصیرت افزایی، تحلیل سیاسی و توجه به بیانیه گام دوم توسط مدارس حوزه، جذب طلاب جوان در این دوره در اولویت خواهد بود.

حجت الاسلام سبحانی نیا یادآور شد: در کنار فعالیت‌های تحصیلی، برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی را پیگیری خواهیم کرد.

در این مراسم ۴ تن از اساتید حوزه علمیه قزوین دیدگاه‌ها و مشکلات حوزه کاری خود را مطرح کردند.

در ادامه از ۱۰ تن از اساتید حوزه علمیه استان قزوین تجلیل شد.