به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مهدی معصوم بیگی در اختتامیه کارگاه استاندارد سازی و تعالی رفتار کارکنان کلانتری و پاسگاه استان گیلان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: اولین ابزار و سلاح پلیس، قدرت بیان و نحوه گفت و گوی صحیح او است بر همین اساس ارزیابی مردم در ابتدا از شخصیت مأمور مربوط به نحوه گفتار و حسن سلوک وی است.
وی، برگزاری دورههای تعالی رفتار برای بیش از ۱۰ هزار مأمور کلانتری و پاسگاه را از محورهای اصلی پلیس پیشگیری در سال جدید برشمرد و عنوان کرد: هفته گذشته اولین دوره در سطح کشور با حضور ۴۰۰ نفر از طریق پلیس پیشگیری ناجا و دوره دوم توسط پلیس پیشگیری انتظامی استان گیلان به عنوان اولین استان پیشتاز برای ۳۰۰ نفر از کارکنان برگزار شد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا، اجرای قوانین و مقررات منهای اخلاق اسلامی را باعث نارضایتی مردم خواند و اظهار داشت: با اخلاق و گفتار صحیح باید قانون را اجرا کرد.
سردار معصوم بیگی، هدف از برگزاری این دورهها را ارتقا و بهبود رفتار با مردم دانست و ادامه داد: در صدد هستیم در تمام کلانتریها تحول بنیادین در نوع رفتار، بینش، کلام و گفتمان کارکنان ایجاد کنیم.
وی با طرح این موضوع که مؤثرترین گام در تحول کوپ؛ تحول در گفتمان و کلام است، تصریح کرد: اجرای قانون باید توأم با محبت و مهربانی و اقتدار باشد چراکه نمیتوان بین اقتدار و رأفت پلیس جدایی قائل شد، زیرا پلیس هم مظهر اقتدار است و هم نمود اخلاق.
این مقام انتظامی، کلانتری و پاسگاهها را عبادت گاه خواند و افزود: محلی مقدستر از کلانتری و پاسگاهها برای خدمت به مردم وجود ندارد این مکانها دارای آدابی است که ما باید این آداب را رعایت کنیم و برای مردم نمونه، الگو و اسوه باشیم.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در پایان خاطرنشان کرد: رفتار مأموران باید کاملاً بر مبنای قانون و اخلاق باشد و آنها بایستی در رعایت و اجرای قوانین و مقررات سرآمد باشند و گفتار و رفتارشان الگو، سرمشق و الهام بخش باشد.