به گزارش خبرنگار مهر، قدیر مرتضوی بعد از ظهر پنج شنبه در کمیته توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد، اظهار داشت: نبود رشتههای تخصصی علوم اجتماعی در حوزه مواد مخدر در دانشگاههای استان از مهمترین ضعفها است.
وی افزود: در این حوزه ارائه پژوهشهای علمی و نقطهنظرات اجتماعی برای استان لازم است که اگر اعتیاد را بهتر و همان گونه که هست، بشناسیم به راهکار مشخص می رسیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری با اشاره به هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر که از هفته آتی آغاز میشود، گفت: کرونا دست و پای ما را برای مبارزه با مواد مخدر میبندد و این مهم راهکار جدید را میطلبد.
وی ادامه داد: این کمیته محوری و راهبردی است که باید در این حوزه دیگر متولیان به کمک شورای هماهنگی مواد مخدر آیند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به دنبال این نیستیم تا باری به دوش کادر درمانی بگذاریم و یک مدل تمرینی را آغاز کردهایم به این صورت که هر خانه باید یک پایگاه سلامت باشد و یکی از مقولهها پیشگیری است که لازمه آن فراهم سازی چارچوب از طریق فضای مجازی در اختیار خانوادهها است تا این فرهنگ را به درستی جا افتاد.
وی تاکید کرد: هدف ما در عرصه مواد مخدر جدا از سلامت نیست و در همین راستا با جامعه ورزش و روحانیان نشستهای هم فکری و تبادل نظر خواهیم داشت.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری در خصوص ماده مخدر گل گفت: هنوز به روش دقیقی برای درمان مصرف کنندگان ماده مخدر گل نرسیدیم زیرا ماده روغنی است که در خون جذب میشود و به راحتی خارج نمیشود و این امر از دغدغههای است.
وی تاکید کرد: با شیوع کرونا مراکز درمانی اعتیاد تعطیل بودند که در هفته آتی شروع به کار خواهد کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری بیان کرد: از هر بستری برای آگاهی سازی استفاده میکنیم و بستر را برای حضور سازمانهای مردمنهاد برای کمک نیز فراهم خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: تاکنون اقدامات خوبی در حوزه مواد مخدر انجام شده است.