فاطمه خمسه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان قزوین عرصههای منابع طبیعی و مراتع بسیار ارزشمندی دارد که برای صیانت از این سرمایههای ملی نیازمند توجه و اعتبار بیشتری هستیم.
وی در ادامه با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرا و تکمیل طرحهای ابخونداری و ابخیرداری در استان گفت: تخصیص اعتبارات برای اجرا و تکمیل طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری تأثیر بسزایی در صیانت و تقویت منابع و سفرهای زیر زمینی دارد.
خمسه گفت: برای صیانت از این سرمایه ملی در استان قزوین نیازمند توجه ویژه از سوی سازمان جنگلها هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: منابع طبیعی حافظ حقوق مردم و دولت است و در اجرای طرحهای مرتعداری رعایت حقوق دامداران و کشاورزان از اولویتهای این سازمان و منابع طبیعی است.
وی با اشاره به نقش طرح کاداستر در تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی و ساماندهی آنها، یادآور شد: طرح کاداستر یا حدنگاری با هدف نقشهبرداری با جزئیات کامل و تعیین تکلیف مالکیت اراضی سال گذشته در سطح ۵۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین اجرا شد.
خمسه افزود: برای ۱۷ هزار هکتار اراضی یاد شده، نقشه نهایی حدنگاری قطعات و پلاکها تهیه شده است.
به گفته وی همچنین سال گذشته همچنین در راستای پیشبرد این طرح، نقشه برداری زمینی و تهیه تصاویر هوایی بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین و گویاسازی اطلاعات توصیفی از آنها به انجام رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه اطلاعات مربوط به اراضی در طرح کاداستر در نهایت برای ثبت و صدور سند به سازمان ثبت اسناد و املاک ارسال میشود گفت: تاکنون اطلاعات مربوط به ۳۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین که نقشه برداری آنها در طرح کاداستر انجام شده برای ثبت نهایی و صدور سند به سازمان ثبت اسناد و املاک ارسال شده است.
وی یادآور شد: طرح کاداستر یا حدنگاری باید در سطح ۱۷۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین اجرایی شود که تاکنون اطلاعات و نقشه برداری از بیش از ۸۵ هزار هکتار آن انجام شده است.