رئیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور در مجموعه کارخانجات مپنا گفت: واحدهای تولیدی مشکلات خود را برای پیگیری از دستگاه‌های اجرایی اعلام کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان پیش از ظهر امروز در جریان بازدید از گروه صنعتی مپنا و در جمع مدیران و کارکنان این مجموعه با تبریک آغاز دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و گرامیداشت هفته قوه قضائیه، گفت: یکی از مأموریت‌های قوه قضائیه، به ویژه سازمان بازرسی کل کشور حسب سند تحول قوه قضائیه پیگیری رفع موانع تولید و جهش تولید است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: یکی از موضوعات مهم قوه قضائیه در دوره جدید که به صورت ویژه از سوی سازمان بازرسی کل کشور دنبال می‌شود، موضوع حمایت از تولید ملی، سرمایه‌گذاری سالم و اقتصاد مقاومتی است. هم مقام معظم رهبری و هم مسئولان عالی کشور و هم مردم عزیزمان این توقع و انتظار را دارند که با توجه به ظرفیت فراوان به لحاظ نیروی انسانی توانمند و متخصص و دانش والایی که جوانان ما دارند و هم به لحاظ منابع طبیعی خدادادی که کشور ما دارد، تمام مشکلات را برطرف شود؛ البته این مسئله مشروط بر این است که اراده جمعی و همگانی بین دستگاه‌ها، روحیه خودباوری، اعتماد به توانمندی‌های داخلی کشور و چشم پوشی از خارج از کشور بین مسئولان نهادینه شود.

وی با اشاره به بی تعهدی اروپایی‌ها خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر کشورهای غربی خصوصاً اروپایی‌ها علی رغم تعهداتی که نسبت به کشور ما داشتند، از پشت خنجر زده و مسیر آمریکا را دنبال کردند. امروز برای همگان روشن شده است که نمی‌شود به غربی‌ها و اروپایی‌ها اعتماد کرد و باید روی پای خودمان بایستیم.

درویشیان با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که موجب تحقق اقتصاد مقاومتی می‌شود، توجه و حمایت از حوزه تکنولوژی و صنایع مادر و اصلی است، تصریح کرد: اگر در این زمینه طبق راه و هدف تعیین شده پیش برویم، قطعاً اقتدار و قدرت منطقه‌ای، بین‌المللی و سیاسی کشور افزایش پیدا می‌کند و دیگر دشمن نسبت به ما چشم طمع نخواهد داشت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: امیدواریم خداوند به همه خدمتگزاران و جهادگران عرصه صنعت و تکنولوژی و مجموعه عظیم و اثرگذار مپنا کمک و یاری کند تا بتوانند خدمات بیشتری را به کشور و نظام اسلامی عرضه کنند.

عضو شورای عالی قضائی با حائز اهمیت دانستن فعالیت گروه مپنا، گفت: اینکه امروز این مجموعه برای بازدید انتخاب شده، نشان از اهمیت موضوع برای قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور است. هدف اصلی ما از این بازدید در کنار آشنایی با توانمندی‌ها و تلاش‌های عزیزان مجموعه مپنا، مواجهه با مشکلات و موانعی است که سازمان می‌تواند از طریق دستگاه‌های اجرایی به رفع آن‌ها کمک کند. چرا که وظیفه نظارت بر دستگاه‌های اجرایی بر عهده سازمان بازرسی است و امروز یکی از اولویت‌های سازمان پیگیری رفع موانع تولید و جهش تولید در سال جاری است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پایان از مدیران مپنا خواست مستندات خود را برای پیگیری رفع موانعی که این گروه صنعتی با آن مواجه است، برای سازمان بازرسی ارسال کنند تا در دستور کار قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین درویشیان در جمع کارگران نیز به پرسش‌های تعدادی از آنان پاسخ گفت. جلوگیری از واردات بی رویه و تأمین نیاز کشور با توان داخلی و بالطبع رونق کسب و کار و نیز بهبود وضعیت معیشت کارگران، از خواسته‌های کارکنان مپنا بود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از مسئولان مپنا خواست با توجه به آمار اعلام شده از سوی دولت مبنی بر سطح خط فقر، نسبت به ارتقا معیشت آنها اقدام کنند و موانع تحقق این مسئله را با بازرسان سازمان بازرسی در میان بگذارند.

پیش از سخنان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، عباس علی آبادی مدیرعامل گروه مپنا ضمن تشریح دستاوردهای این گروه صنعتی، گفت: از مهمترین دستاوردهای صنعتی جمهوری اسلامی مجموعه مپنا است که مقام معظم رهبری عنایت داشته و نزدیک به ۴ ساعت از این مجموعه بازدید داشتند و رهنمودهای ایشان مرحله جدیدی از کار و فعالیت ما را رقم زده است. همچنین حدود ۵۰ نفر از مقامات و وزرای کشورهای مختلف دنیا در سفر به ایران از این مجموعه بازدید کرده که بدون استثنا از اقدامات و فعالیت‌های ما ابراز تعجب کردند.

مدیرعامل گروه مپنا به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: باید بین نهادهای آموزشی و صنعتی ارتباط و انسجام با دوام ایجاد کرد که در مپنا این کار انجام شده است و ریشه مپنا در تمام نهادهای علمی وجود دارد. امروز ۲۲ هزار نفر متخصص در مپنا کار می‌کنند که جمعیت بزرگی از نخبگان کشور است و اثری خلق کردند که آرمان جمهوری اسلامی ایران بوده است.

علی آبادی درباره زمینه کاری گروه مپنا هم گفت: شعار ما در گروه مپنا ابتدا این بود که هر چیزی را که گلوگاه است، باید بسازیم. ولی در مرحله بعد گفتیم هر چه را اقتصادی هست، باید بسازیم و الان می‌گوئیم باید دنبال هر آنچه که در کشور شغل ایجاد می‌کند برویم، ولو آنکه اقتصادی نباشد؛ چون امروز مشکل کشور اشتغال است. در همین زمینه تا امروز بیش از ۲۰۰ هزار نفر شغل ایجاد کرده‌ایم.