کرمان - معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمان گفت: ۳۳۷ طرح اشتغالزایی توسط کمیته امداد طی سه‌ماهه اول سال ۹۹ اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا خواجه ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران به مهم‌ترین رویکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) اشاره کرد و بیان داشت: ایجاد اشتغال و فراهم کردن زمینه درآمدزایی برای خانواده‌ها و خروج آنان از چرخهٔ حمایتی کمیته امداد از مهمترین رویکردهای این نهاد است.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های اشتغالزایی در استان افزود: اجرای طرح‌های اشتغال باعث ارتقای عزت‌نفس مددجویان شده ضمن اینکه زمینه لازم برای حضور آنان در اجتماع را نیز فراهم کرده است.

معاون اشتغالزایی و خودکفایی کمیته امداد استان کرمان گفت: توانمندسازی اقتصادی و خودکفایی مددجویان بر اساس نیازسنجی، استعدادسنجی، مشاوره و راهنمایی شغلی، ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کارآفرینی، ایجاد اشتغال و پایدارسازی مشاغل انجام می‌شود.

خواجه تصریح کرد: از تأثیرات مثبت اجرای طرح‌های اشتغالزایی خودکفایی و توانمندسازی مددجویان است و با اجرای این طرح‌ها تا به حال تعداد زیادی از مددجویان تحت حمایت استان خودکفا شده‌اند.

وی گفت: دامداری، کشاورزی و باغداری، صنایع‌دستی، صنفی، صنعتی، خدماتی، حمل‌ونقل و فرش و صنایع دستی از جمله طرح‌های اشتغال کمیته امداد در زمینه‌های مختلف هستند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمان یادآور شد: ۳۳۷ طرح اشتغال توسط کمیته امداد طی سه‌ماهه اول سال جاری اجرا شده است که برای اجرای این طرح‌ها ۱۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت‌شده است.

خواجه در بخشی از سخنان خود با اشاره به اولویت‌ها و برنامه‌های مهم کمیته امداد استان در حوزه اشتغال و خودکفایی مددجویان در سال ۹۹ تصریح کرد: امسال هشت هزار و ۴۰۰ شغل برای مددجویان و اقشار آسیب‌پذیر از محل منابع اشتغال پایدار روستایی تبصره ۱۶ و منابع داخلی امداد اجرایی شده هم‌چنین برای هزار و ۵۳ نفر از مددجویان تحت حمایت و فرزندان آن‌ها از طریق بسته‌های تشویقی و تعامل با کارفرما کاریابی صورت گرفته است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمان ابراز داشت: کمیته امداد نظارت مستمر بر طرح‌های اشتغال را به صورت کامل از ابتدا تا انتهای طرح‌ها بر عهده دارد لذا این رویکرد ما را به سوی استفاده بهینه از منابع و حفظ سرمایه سوق داده است.