حجت الاسلام سعید نصیر الاسلامی، معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد ارتش در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید»، گفت: مقام معظم رهبری سالهاست که موضوع اقتصاد را در عنوان نام سال انتخاب میکنند و تاکید دارند که همه مردم و مسئولان موضع اقتصاد و خودکفایی در این عرصه را جدی بگیرند.
وی تاکید کرد: نگاه همه مردم و مسئولان به تولید، باید نگاه اعتقادی، دینی و اساسی باشد، همانطور که نماز میخوانیم مبانی اقتصادی ما باید به اعتقادات گره بخورد و یقین پیدا کنیم که در عرصه اقتصادی باید بر اساس اصول اقتصاد مقاومتی و بیانات مقام معظم رهبری عمل کنیم اگر این چنین پیش برویم قطعاً در عرصه اقتصادی نیز پیروز خواهیم شد.
معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد ارتش گفت: ملت ایران هر زمان که احساس کرد باید با اعتقاد کامل پای کار بیاید در آن عرصه پیروز شده است باید در یک گفتمان اساسی و همه جانبه کل جامعه از رئیس جمهور تا همه کارمندان و کارگران در کشور باید دقت داشته باشند که برای تهیه هرگونه لوازم مورد نیاز از لوازم خانگی گرفته تا مایحتاج روزانه از اجناس ایرانی استفاده کنیم و این را نوعی مبارزه با دشمن بدانند.
نصیر الاسلامی، پرهیز از اسراف را یکی دیگر از الزامات جهش تولید در کشور دانست و تاکید کرد: متأسفانه میبینیم با وجود گرانیها و شرایطی که کرونا امروز برای جامعه ما به وجود آورده اما همچنان اسراف در بین همه ما وجود دارد. اگر جهش تولید میخواهیم باید به قناعت و پرهیز از اسراف هم توجه داشته باشیم، روحیه پرهیز از اسراف، قناعت، کمک به مردم و استفاده از کالای داخلی همانند مبارزه با دشمن است.
وی ادامه داد: ما باید نخریدن کالاهای خارجی که معادل داخلی دارند را یک اصل بدانیم. مسئولان باید حمایت از تولید ملی و ممانعت از ورود کالاهای خارجی که مشابه داخلی دارند را جدی بگیرند، از سوی دیگر روحیه ملی که باید در مقابل دشمن تمام قد ایستاد را تقویت کنیم.
معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد ارتش تولید را صرفاً تولید خودرو ندانست و گفت: تولید همه ابعاد را در بر میگیرد، اگر ما به این باور برسیم که تولیدات داخلی را از افزایش و صادرات را جدی بگیریم باید تمام پیش رانههای تولید را پای کار بیاوریم که در کنار تأمین نیازهای داخلی به صادرات هم برسیم.
حجت الاسلام نصیر الاسلامی امنیت را وظیفه اصلی نیروهای مسلح دانست و خاطرنشان کرد: به نظر من «جهش تولید» مدنظر مقام رهبر انقلاب بیشتر بحث اقتصاد را در بر میگیرد که ما باید پایههای اقتصاد کشور را تقویت کنیم و برای این کار همه مردم و مسئولان باید پای کار بیایند و از فرهنگ غلطی که هر کاری را انجام نمیدهیم دوری کنیم، به عنوان مثال در روستاهای ما کارگر برای کشاورزان پیدا نمیشود و مهندسانی که پای کار کشاورزی بروند نداریم، متأسفانه اکثر ما میخواهیم اتوکشیده برویم و اتوکشیده بیاییم تا زمانی که من و امثال من در عرصه فعالیت خود تلاش نکنیم و همه زیر چراغ روشن رهبری قرار نگیریم نمیتوانیم به اهداف مد نظر در حوزه اقتصادی برسیم.
وی با بیان اینکه ایران برای رشد و شکوفایی بسیار مستعد است، یادآور شد: متأسفانه چالشهایی در کشور داریم که اکثر این چالشها فکری است. اکثر ما تلاش میکنیم مشکل را به گردن دیگری بیاندازیم و بگوییم مقصر به وجود آمدن شرایط فعلی آنها هستند از سوی دیگر دشمنان نیز بیکار ننشستهاند در کنار این مسائل فشارهای اقتصادی، تحریم، گرانی و همچنین کرونا موجب به وجود آمدن تفکر خسته کننده در جامعه میشود، اگر بتوانیم کاهش تولید را از پایینترین رده تا عالیترین ردهها مد نظر قرار بدهیم و هر کسی وظیفه خود را به خوبی انجام دهد میتوانیم کشوری سرآمد داشته باشیم.