به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد اسماعیلی در اجلاس رؤسای ادارات آموزشوپرورش استان در باشگاه فرهنگیان شیراز بر لزوم آموزش تکنیکهای تدریس در آموزش مجازی به معلمان تأکید کرد و گفت: با مداخله در بحث آموزش مجازی نباید خلاقیت را از معلمان گرفت، بلکه باید زمینه را برای بسط هر چه بیشتر روشهای خلاقانه آنها فراهم کرد.
وی عنوان کرد: همزمان با شیوع ویروس کرونا در بحث آموزش مجازی که بهصورت معلم محور، کلاس محور و دانشآموز محور در سطح استان اجرا شد، تجربیات خوبی به دست آمد که بنا بران است تجربهآموزشی اخیر، بهعنوان تجربه برتر آموزشی کشور در مقالههای آموزشی یونسکو به چاپ برسد.
مدیرکل آموزشوپرورش فارس با اشاره به اهمیت خلاقیت و نوآوری در حوزه کاری فرهنگیان، بر لزوم آموزش تکنیکهای تدریس در آموزش مجازی به معلمان تاکید کرد و گفت: با مداخله در بحث آموزش مجازی نباید خلاقیت را از معلمان گرفت، بلکه باید زمینه را برای بسط هر چه بیشتر روشهای خلاقانه آنها فراهم کرد.
اسماعیلی شبکه آموزشی دانش آموزان «شاد» را مکمل نظام آموزشی و برنامههای آموزشوپرورش دانست و گفت: این شبکه صرفاً برای مسئله بحران کرونا طراحی نشده، بلکه بستری است برای ارائه فعالیتهای آموزشی و پرورشی در وضعیتهای اضطراری که ممکن است در حوزه آموزشوپرورش پیش آید.
وی به آموزشهای خودجوش ارائهشده توسط معلمان بهصورت مجازی در سطح استان فارس اشاره کرد و گفت: معلمانی هستند که در سختترین شرایط در نقاط کور اینترنتی در بحران کرونا از هر کمکی برای تدریس به دانش آموزان دریغ نمینمایند که این خیلی مهم و واقعاً جلوههایی از ایثار است.
مدیرکل آموزشوپرورش فارس با تأکید بر لزوم همدلی و همدردی اجتماعی در مبارزه با بحرانها گفت: در مواجه با بحرانها هرکدام از افراد جامعه باید احساس مسئولیت کنند و در امور مشارکت داشته باشند، بر همین اساس در این زمینه نیاز به فرماندهی و رهبری است به گونهای که افراد را منفعل نکنیم و اجازه مشارکت فعال را بدهیم.
اسماعیلی با تأکید بر اینکه آموزش مجازی یک ضرورت است، گفت: کمیته آموزش مجازی از دو سال قبل در فارس تشکیلشده و در پی شیوع کرونا ویروس و تعطیلی مدارس نیز اولین مسئله برای ما بستر آموزش مجازی معلم محور بود که مورد تأکید سند تحول بنیادین است.
مدیرکل آموزشوپرورش فارس در ادامه با اشاره به اقدامات انجامشده برای حل مسائل آموزشی و تربیتی در استان، گفت: یکی از این اقدامات راهاندازی مجمعی با همراهی خیرین برای کمک به دانش آموزان بازمانده از تحصیل است که هماکنون با موجودی ۲ میلیارد تومانی شروع به فعالیت کرده است.
به گفته اسماعیلی، این مجمع به دانش آموزان بازمانده از تحصیل در سراسر استان، با معرفی و شناسایی آموزشوپرورش، خدماتی چون تهیه لوازمالتحریر، کیف و کفش و حتی بخشی کمکهای مالی ارائه خواهد داد.
وی با اشاره به کمبود ۱۱ هزار و ۸۰۰ نیروی انسانی در آموزش و پرورش فارس در سال تحصیلی جدید، گفت: رؤسا باید باتدبیر، درایت، مشورت و برنامهریزی، چالشهای پیش رو را در تأمین نیروی انسانی پشت سر بگذارند و برای بهرهوری حداکثری از حداقل ظرفیتها، فرآیندها، ارتباطات و رفتار مدیریتی خود را برای این مهم تغییر دهند.