سنندج - معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان گفت: در سه ماهه اول امسال با تلاش مشاوران و مددکاران کلانتری‌ها، ۸۵ درصد پرونده‌ها به ویژه پرونده‌های خانوادگی منجر به صلح و سازش شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فرماندهی نیروی انتظامی کردستان، سرهنگ امیرهوشنگ حیدریان با بیان اینکه با تلاش مشاوران و مددکاران کلانتری‌های استان کردستان حدود ۸۵ درصد پرونده‌ها به ویژه پرونده‌های خانوادگی در سه ماهه نخست سال جاری منجر به صلح و سازش شده است، اظهار داشت: هدف اصلی خدمات مشاوره و مددکاری در کلانتری‌ها، صلح و سازش پرونده‌های قضائی است.

وی با تاکید بر اینکه امروزه نقش و اهمیت مشاوره و مددکاری در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی بشر بر کسی پوشیده نیست، افزود: تجارب و تحقیقات به عمل آمده از انحرافات و آسیب‌های اجتماعی نشانگر آن هست که ریشه شکل گیری بسیاری از آسیب‌ها و انحرافات رفتاری «عدم برخورداری از مهارت‌های زندگی» است.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان با بیان اینکه مشاوره می‌تواند مهارت‌های رفتاری را آموزش بدهد و آمادگی بیشتری به افراد برای حل مشکلات ارائه بدهد، ادامه داد: مشاوره، توان اجتماعی، تحمل، چگونگی برخورد و در نهایت میزان سازش اجتماعی افراد را بالا می‌برد.

سرهنگ حیدریان به راه اندازی مراکز مشاوره در نیروی انتظامی اشاره کرد و یادآور شد: مرکز مشاوره و آرامش معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان نسبت به ارائه خدمات مشاوره‌ای به عموم شهروندان با هدف شناسایی زمینه‌های رفتار نابهنجار، کمک به حل مشکلات افراد و ارتقا توان مقابله‌ای آنها در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی راه اندازی که با داشتن کادر متخصص و مجرب با رشته‌های تحصیلی روانشناسی و مشاوره در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در زمینه‌های خانوادگی، فردی، تحصیلی، مشاوره پیش از ازدواج و روان سنجی به صورت فردی و گروهی خدمات ارائه می‌دهد.

وی بیان کرد: علاوه بر فعالیت مرکز مشاوره آرامش در مجموعه ستادی معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان، در کلیه کلانتری‌های استان واحدی به نام دایره مشاوره و مددکاری وجود دارد که خدمات رایگان به مردم ارائه می‌شود.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان گفت: هدف اصلی خدمات مشاوره و مددکاری در کلانتری‌ها ایجاد صلح و سازش بین پرونده‌های قضائی است که فعالیت این عزیزان بسیار حائز اهمیت است به طور مثال هنگامی که پرونده‌ای با موضوع اختلاف خانوادگی منجر به صلح و سازش می‌شود، علاوه بر کاهش پرونده‌های قضائی از فروپاشی بنیان یک خانواده پیشگیری می‌کند.

سرهنگ حیدریان اظهار داشت: در همین راستا در سه ماهه نخست سال جاری با تلاش مشاوران و مددکاران کلانتری‌های استان کردستان حدود ۸۵ درصد پرونده‌ها به ویژه پرونده‌های خانوادگی منجر به صلح و سازش شده است.

وی افزود: مردم کردستان برای دریافت خدمات مشاوره‌ای مرکز مشاوره آرامش به صورت حضوری می‌توانند به آدرس خیابان فلسطین، روبروی فرمانداری، ساختمان معاونت اجتماعی، مرکز مشاوره آرامش علاوه بر ساعت هشت صبح تا ۱۴، در فصل بهار و تابستان از ساعت چهار تا شش بعد از ظهر و در فصول پاییز و زمستان از ساعت سه تا پنج بعد از ظهر مراجعه کرده و یا برای دریافت خدمات مشاوره‌ای تلفنی می‌توانند با شماره تلفن ۲۱۸۲۳۴۰۰ و ۳۳۲۸۶۶۱۳ مرکز مشاوره آرامش تماس بگیرند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان ادامه داد: همچنین سامانه‌ای به منظور سهولت و دسترسی بهترمردم با مشاوران ما تحت عنوان «سامانه پلیس پاسخگو» با شماره تلفن ۰۹۶۵۸۰ طراحی و آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به عموم شهروندان است.