به گزارش خبرگزاری مهر، عباس زارعی ظهر امروز در نشست خبری مجازی که در سالن همایش های وزارت علوم برگزار شد گفت: بحران های عصر دیجیتال، شکل دیجیتال دارد، و رفتارهای تخصصی در پاسخ به آن می خواهد و این رفتارهای تخصصی مناسب در شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور وجود دارد.
وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک دانشگاه تهران پس از شیوع کرونا ویروس در ۳ حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان و پسا کرونا فعال شدند که تولید ۸۰ هزار قطعه ماسک در روز و ساخت دستگاه ضد عفونی کننده محیط و دست ها، ساخت کیت تشخیصی پی سی آر، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دستگاه ونتیلاتور از دستاوردهای آنها به شمار می رود.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه ۱۷ شرکت مستقر در این پارک در زمینه تولید محصولات مرتبط با کرونا فعال هستند، یادآور شد: یکی از شرکت های سازنده دستگاه نانو الیاف موفق به تولید ماسک های N۹۵ بیمارستانی کرد و در این شرکت ها در حال حاضر قادر به تامین ۷۶ درصد ماسک های صنعتی و ۵۰ درصد محلول های ضد عفونی هستند.
زارعی تولید دارویی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را از دیگر دستاوردهای این پارک ذکر کرد و افزود: این دارو بر پایه مواد گیاهی است که در فرایند اخذ مجوزها قرار دارد.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، تولید ماسک هایی با قابلیت تعویض فیلتر را از دیگر دستاوردهای شرکت های مستقر در پارک دانشگاه تهران نام برد و گفت: تولید سواپ برای نمونه گیری از مبتلایان به ویروس کرونا از دیگر محصولات این محققان به شمار می رود.