به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر علیرضا وطن آرا با اعلام این خبر اظهار داشت: فیلد داروخانه یکی از عرصههای اساسی در آموزش دانشجویان داروسازی است و بخشی از مهارتهای حرفهای برای ارائه خدمت بعد از دوران دانش آموختگی در داروخانه شکل میگیرد.
وطن آرا خاطرنشان کرد: ایجاد داروخانه آموزشی فرصتی را برای دانشجویان فراهم میکند تا بتوانند با خدمات دارویی و عرضه صحیح دارویی آشنا شوند و این خود در توانمندیهای بعد از فارغالتحصیلی تعیین کننده است.
وی خاطرنشان کرد: در دانشکده داروسازی یک screenlab (آزمایشگاه) مجهز تدارک دیدیم تا بتوانیم بخشی از آموزشهای دانشجویان را در آنجا ارائه کنیم منتهی مواجهه با بیماران و مراجعهکنندگان واقعی قاعدتاً باید در عرصه داروخانه شهری اتفاق بیافتد.
رئیس دانشکده داروسازی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: وجود screenlab در دانشکده و ایجاد داروخانه شهری برای مراجعهکنندگان عادی و داروخانههای تحت پوشش یک سیکل خوب و کامل برای آموزش، افزایش توانمندیها و مهارت دانشجویان را فراهم میآورد.
وطن آرا اظهار داشت: دانشکده داروسازی آمادگی خود را برای تهیه فرآوردههای مختلف جهت ضدعفونی در بحران کرونا اعلام کرده است که خوشبختانه با همکاری معاونت غذا و دارو، کمبودها مدیریت شده و نیاز به فعالیت دانشکده در این راستا اعلام نشده است.
وی افزود: دانشکده داروسازی پردیس بینالملل به عنوان یک بازوی علمی در کنار معاونت غذا و دارو حضور دارد و مشاورههای فنی لازم برای تولید فرآوردهها و اخذ مجوزها را ارائه میکند.
اولین داروخانه آموزشی خدماتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشکده داروسازی پردیس بینالملل و سایر بخشها در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) افتتاح شده است.