برخی مضامین مجموعه "سلام" پرداخت مناسبی نداشت و کمبود زمان مانع از تحقیق بیشتر یا بازنویسی فیلمنامه شد، به همین دلیل برخی شخصیت‌های داستان برای بینندگان جا نیفتادند.

سعید سعدی درباره پذیرش تهیه کنندگی مجموعه "سلام" و شکل‌گیری طرح آن به خبرنگار مهر گفت: "با توجه به نگاه متفاوت این مجموعه که بر مبنای احادیث و سخنان پیامبر بود، تهیه کنندگی آن را پذیرفتم. البته بعد از اینکه 30 تا 35 قسمت از این مجموعه 90 قسمتی نوشته شد، شورای شبکه تهران فیلمنامه را رد کرد و ما کار را به فرهاد توحیدی سپردیم. با توجه به تغییرات، زمان کم و محدودیت‌هایی که در کار داشتیم 70 درصد از خواسته‌هایمان برآورده شد."

تهیه کننده مجموعه "سلام" در ادامه خاطرنشان ساخت: "معمولاً زمان مشخصی برای تولید مجموعه از سوی شبکه پیش‌بینی می‌شود. ما زمانی را به خاطر فیلمنامه از دست داده بودیم و در زمان باقیمانده باید فیلمنامه نوشته می‌شد و مجموعه کلید می‌خورد. بنابراین با توجه به مشکلاتی که داشتیم خودمان را به حداقل ها راضی کردیم و آن نگاهی که از ابتدا به کار داشتیم 100 درصد اعمال نشد."

سعدی درباره اینکه چرا سعی نشد به جای 90 قسمت تعداد کمتری ساخته شود توضیح داد: "خود ما پیشنهاد 40 قسمت را دادیم، ولی شبکه تهران از ابتدا برای 90 قسمت پیش بینی کرده بود و مسلماً اگر ما زمان بیشتری داشتیم شخصیت‌ها بیشتر جا می افتادند. نگارش این مجموعه دو ماه جلوتر از تولید بود، اما وقتی کار شروع شد با 10 تا 15 روز اختلاف با فیلمنامه پیش می رفتیم. از طرفی هزینه تولید 90 قسمت با 40 قسمت تفاوت داردو بودجه 90 قسمت به مراتب کمتر است."

وی ادامه داد: "کارهای 90 قسمتی معمولاً این مشکلات را دارند و همزمان با نگارش فیلمنامه تولید شروع می‌شود و این مسئله در تمام شبکه‌ها اتفاق می‌افتد. اگر گروه فرصت بیشتری برای کار داشته یا فیلمنامه از قبل نوشته شده و آماده باشد، مسلماً راند‌مان هم بالاتر می‌رود. معمولاً در کارهای الف یا الف ویژه فیلمنامه‌ها از قبل آماده هستند. همزمان بودن نگارش و تولید 40 تا 50 درصد به کار لطمه می‌زند، به همین دلیل بهتر است فیلمنامه از ابتدا نوشته شود و بعد کار کلید بخورد."

تهیه کننده "سلام" با اشاره به اپیزودیک بودن مجموعه گفت: "اپیزودیک بودن کار به برقراری ارتباط بیشتر مخاطبان با مجموعه کمک بیشتری کرد. فقط در ایام نوروز این مجموعه یک داستان 18 قسمتی داشت. بازخورد مجموعه "سلام" در ایام نوروز که قصه پیوسته‌ای داشت در مقایسه با قصه‌های دیگر که تک قسمتی یا دو تا سه قسمتی بودند، کمتر بود. بینندگان با قصه‌های اپیزودیک بیشتر ارتباط برقرار کردند."

سعدی در پاسخ به این سئوال که با توجه به اپیزودیک بودن مجموعه "سلام" چرا قصه‌ هر قسمت پرداخت خوبی ندارد و معمولاً قصه‌ها خیلی سریع و بدون تعلیق برای بیننده بسته می‌شود، توضیح داد: "با این صحبت موافقم که برخی موضوعات پرداخت مناسبی نداشت، چرا که ما فرصت خیلی کمی داشتیم و همین زمان کم مانع از تحقیق بیشتر یا بازنویسی فیلمنامه شد، به همین دلیل برخی شخصیت‌ها برای بیننده ها جا نیفتادند."

وی درباره اینکه کلانتری به عنوان لوکیشن اصلی مجموعه "سلام" چرا از عرف کلانتری‌ها فاصله زیادی دارد، گفت: "بله زمان کم منجر به این اتفاق شد که کلانتری قصه این مجموعه از عرف کلانتری‌ها دور و خلوت و بی سر و صداست. اگر قرار بود ما این کلانتری را مثل تمام کلانتری‌ها شلوغ نشان دهیم، جمع و جور کردن آدم‌های کلانتری به زمان بیشتری نیاز داشت. به خاطر زمان‌بندی از این مورد صرف نظر کردیم."

سعدی درباره شخصیت‌هایی که ارژنگ امیرفضلی و اصغر نقی‌زاده نقش آنها را بازی می‌کنند، گفت: "ابتدا این دو شخصیت را در قصه تعریف کرده بودیم تا با ویژگی‌های خاص بیننده با آنها ارتباط برقرار کند، اما به دلیل اینکه محدودیت‌هایی در پخش شبکه تهران و نیروی انتظامی داشتیم، با آقای توحیدی تصمیم گرفتیم برای کم شدن مشکلات این دو شخصیت را در قصه پررنگ نکنیم. البته از ابتدا فکر نمی‌کردیم تا این حد محدودیت داشته باشیم. در مجموع و با توجه به همه مشکلات، کار در میان بینندگان جواب داده و آنها با این مجموعه ارتباط برقرار کرده اند."

مجموعه تلویزیونی "سلام" در گروه فیلم و سریال شبکه تهران به مناسبت سال پیامبر اعظم (ص) در 90 قسمت تهیه می‌شود و تا پایان خردادماه روی آنتن شبکه تهران است. داستان‌های این مجموعه بر اساس احادیث و سخنان پیامبر شکل گرفته و کلانتری به عنوان جایی که بحران‌های مختلف جامعه در آنجا سرباز می‌کند، لوکیشن اصلی و محل اتفاق داستان‌های مجموعه است. "سلام" هر شب از شبکه تهران پخش می‌شود.