بیرجند - خبرگزاری مهر : مدیرکل بیمه خدمات درمانی خراسان جنوبی گفت : از ابتدای اجرای طرح بیمه روستایی تا کنون بیش از 95 درصد جمعیت روستایی این استان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی هستند .

دکتر علیرضا رمزی در گفتگو با خبرنگار مهر با شاره به اینکه درصد باقیمانده نیز تحت پوشش بیمه سایر سازمان ها هستند ، افزود: از ابتدای اجرای این طرح تا کنون بیش از 353هزار دفترچه خدمات درمانی روستایی به روستاییان این استان واگذار شده است.

وی یکی از شاخص های ارزیابی این طرح در استان را مراجعه بیمه شدگان به مراکز بهداشتی درمانی عنوان نمود و خاطر نشان کرد : در نیمه دوم سال 83 قبل از اجرای این طرح 47هزار و160مراجعه در 6ماه دوم سال 84 (شروع طرح) 212هزار و 690نفر و در نیمه دوم سال  85 (تداوم طرح)312 هزار و 807 نفر به مراکز بهداشتی درمانی فقط جهت دریافت خدمات از پزشک عمومی مراجعه داشته اند.

مدیرکل بیمه خدمات درمانی خراسان جنوبی اظهار داشت : در حال حاضر 94 پزشک و74 ماما در 60 مرکز بهداشتی درمانی در حال ارائه خدمات به بیمه شدگان روستایی هستند.

رمزی ، تداوم طرح ارتقا بیمه روستایی و ارائه خدمات مربوط به صدور دفترچه ، پیگیری اخذ کد ملی بیمه شدگان در راستای رفع همپوشانی ، اجرایی نمودن مصوبه مجلس در خصوص ارائه خدمات درمانی به اقشار آسیب پذیرشهری ، پیگیری کارت هوشمند به بیماران خاص و تلاش بیشتر در جهت عمق بخشیدن به نظارت بر ارائه خدمات در جهت رضایتمندی بیمه شدگان را از جمله برنامه های اداره کل بیمه خدمات درمانی خراسان جنوبی در سال 86 برشمرد.

وی با اشاره به تداوم ثبت‌ نام و صدور کارت هوشمند برای بیماران خاص استان یادآور شد : تا کنون بیش از 275 کارت هوشمند برای بیماران خاص در این استان صادر شده است.

رمزی ارایه خدمات بیمه‌ای (صدور و تعویض دفترچه) و ارایه خدمات درمانی در سطح یک به بیمه شدگان روستایی در قالب قراردادهای منعقد شده با مرکز بهداشت استان و مراکز بهداشت شهرستان‌ها به جمعیتی بالغ بر 309 هزار بیمه شده روستایی با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال به مراکز بهداشت استان را از جمله اقدامات انجام شده در سال گذشته عنوان کرد.

مدیر کل خدمات درمانی خراسان جنوبی عنوان کرد : ارائه خدمات صدور و تعویض دفترچه به بیمه شدگان سایر صندوق‌ها، ارائه خدمات درمانی در قالب تداوم قراردهای منعقد شده با پزشکان ، موسسات دولتی و خصوصی و پرداخت چهار میلیارد ریال در هر ماه که شامل خدمات بستری و سرپایی و رفع نیاز بیمه شدگان روستایی در سطح دو و سه از دیگر خدمات ارائه شده به جامعه هدف این استان در سال گذشته بود.