محمد محمدی قیداری در گفتگو با خبرنگار مهر، به فعالیت معاونت امور توسعه و پیشگیری بهزیستی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: بر اساس رسالت و حیطه فعالیت خود که همان اطلاع رسانی و بالا بردن آگاهیهای علمی جامعه در خصوص پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از معلولیتها و مشاوره و روان شناختی میباشد.
وی اظهار کرد: در سال جاری تعداد ۲۱ هزار و ۵۰۸ نفر از خدمات مشاوره حضوری دولتی و غیر دولتی استفاده کردند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان، از فعالیت ۲۴ مرکز ترک اعتیاد در استان زنجان خبر داد و گفت: تعداد ۹ هزار و ۴۹۰ نفر از جمعیت معتادین از امور درمان خدمات لازم را دریافت کردند.
محمدی قیداری تاکید کرد: در یک مرکز کاهش آسیب استان تعداد دو هزار و ۸۸۴ نفر از معتادین از خدمات کاهش آسیب استفاده کردند و تعداد ۴۶ هزار و ۵۲۹ کودک هم از خدمات غربالگری بینایی و تعداد ۱۳ هزار و ۵۴۸ کودک از برنامه غربالگری شنوایی بهره مند شدهاند.
وی گفت: برای بیش از ۱۵۰ معتاد بهبود یافته در استان زنجان مدیریت مورد «مددکاری اجتماعی» انجام میشود و پرونده تشکیل شده و مددکار معتاد بهبود یافته را راهبری میکند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان، با بیان اینکه حمایت بعد از ترک اعتیاد خارج از محیط کمپ مورد توجه بهزیستی است تا دوباره به سمت اعتیاد نروند، ابراز داشت: اعتیاد مادر آسیبهای اجتماعی است و در صدر آسیبهای اجتماعی قرار دارد و باید ریشه کن شود.
محمدی قیداری با بیان اینکه آموزش پیشگیری از اعتیاد ضروری است، تصریح کرد: ارائه آموزش مهارتهای زندگی، اجرای برنامههای پیشگیری از اعتیاد با رویکرد اجتماعمحور اعم از محله محور از گرایش افراد به مصرف موادمخدر جلوگیری میکند و تاکنون هم اجرای این طرحها موفقیت آمیز بوده است.