به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، شیوع بیماری کرونا در کشورمان علاوه بر تأثیرات بهداشتی و اقتصادی، چالشهای اجتماعی زیادی را نیز به دنبال داشت که بعضاً آسیبهایی را برای مردم و جامعه رقم زد. به زعم بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران، بیماری کرونا بار دیگر خلأ فرهنگ اجتماعی را به یادمان آورد و اینکه بسیاری از چالشهای چند ماه اخیر به دلیل عدم توجه به مقولات فرهنگی، مغفول ماندن توصیههای بزرگان و عدم فرهنگسازی صحیح در بین مردم رقم خورده است.
از همین رو بار دیگر موضوع توجه به ضرورتهای فرهنگی در رفتار اجتماعی مردم و آموزش صحیح مسائل فرهنگی سرزبانها افتاده است. فرهنگسازی برای موضوعاتی نظیر توسل به اهل بیت و دعا در حین بلا، مواسات و کمک به یکدیگر، فعالیتهای داوطلبانه و جهادی، تقبیح احتکار کالاهای اساسی مردم، تشویق به زدن ماسک برای رعایت بهداشت اجتماعی و … از جمله موضوعاتی است که باید بیش از پیش در جامعه گسترش یافته تا تبدیل به رفتار مردمی شود. در آن صورت است که بسیاری از چالشهای اجتماعی حل خواهد شد.
فرهنگسرای اندیشه تلاش کرده است با مجموعه برنامه ویدئویی جدید خود به نام «رهیافت»، پل ارتباطی بین فرهنگ و مسائل اجتماعی برقرار کرده تا از این طریق به بسیاری از مشکلات پاسخی درخور و دقیق بدهد. از همین رو در قالب سلسله جلساتی به بررسی مسائل اجتماعی دوران کرونا از منظر فرهنگ پرداخته و تلاش میکند با ایجاد فضایی فرهنگی از گروههای آسیبپذیر حمایت کند.
در این مجموعه نشستهای تخصصی از کارشناسان و صاحبنظران فرهنگی و اجتماعی دعوت شده است تا ضمن بررسی شرایط روز کشور که به دلیل بیماری کرونا ایجاد شده است، راهکارهایی مناسب پیش پای مسئولان و مردم قرار بدهند. اولین قسمت از این برنامه روز یکشنبه ۵ مردادماه ساعت ۱۹ با حضور کارشناسان و صاحبنظران دکتر علی نوری، عضو انجمن جامعهشناسی ایران و دکتر مجید فاطمیخصال، آسیبشناس اجتماعی و با اجرای معصومه دلسوز به صورت لایو از طریق اینستاگرام فرهنگسرا پخش میشود.
«رهیافت» ویژه برنامه تولیدی جدید فرهنگسرای اندیشه است که هر هفته به بررسی موضوعات مختلف روز اجتماعی و فرهنگی کشور و تأثیرات آن میپردازد.