محققان در یافته اند کودکانی که مادرشان از رضایت و آرامش کافی بر خوردار نیستند بیشتر دچار استرس می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر بررسی ها نشان داده هورمون کورتیزول که همان هورمون استرس است در کودکانی که مادرانشان دچار استرس هستند یا ناراضی می باشند  نسبت به کودکان دیگربیشتر ترشح می شود. به همین دلیل میزان استرس و اضطراب نیز در این گروه افزایش می یابد. 

از طرف دیگر قدرت دفاعی بدن نیز بر اثر ترشح مداوم این هورمون کاهش یافته و بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای گوناگون می باشند.

با توجه به حوصله کمتر مادران ناراضی بنا بر پیشنهاد محققان بهتر است این گروه از کودکان ساعات بیشتری را در مهد کودک بگذرانند.

 بررسی ها روی شمار وسیعی از کودکان 3 تا 4 ساله نشان داده آنهایی که مادرانشان طی 6 ماه گذشته از نظر شغلی دچار مشکلات بیشتری بوده اند در وضعیتی قرار می گیرند که میزان هورمون کورتیزول آنها در عصر تقریبا" به 2 برابر صبح می رسد.

به نظر می رسد بدین ترتیب مادران نیز پس از خاتمه کار زمان کوتاهی برای استراحت و تجدید قوا خواهند داشت تا شاداب تر با کودکان خود برخورد کنند.

پرداختن به این موضوع از جنبه های دیگر نیز حائز اهمیت است. ثابت شده افزایش میزان هورمون کورتیزول در کودکان در هماهنگی آنان با محیط مدرسه طی دوران دبستان نیز تاثیر دارد.

لازم به ذکر است که درتحقیقات مشخص شده حتی مادرانی که در مورد استرس و نارضایتی خود کلامی نیز حرف نمی زنند این استرس را از طریق حرکات یا لحن خود به فرزندان انتقال می دهند.