مدیر «چامه»، درباره عرضه نسخه چاپی این مجله به خبرنگار مهر، گفت: از شماره اول بسیاری خواستار این بودند که نسخه چاپی چامه را برایشان بفرستیم اما متأسفانه تاکنون امکان مالی و راه توزیع مجله وجود نداشت.
صادق رحمانی، افزود: حال با کمک دوست و همشهریام اسماعیل حقپرست، شرایط برای عرضه نسخهی چاپی نیز فراهم شده است.
مدیر چامه اظهار امیدواری میکند که علاقهمندان با خرید اشتراک این مجله، گردانندگان آن را در ادامه دادن این راه یاری کنند.
وی تصریح کرد: این مجله ادبی همچنان به صورت الکترونیکی در برنامههای کاربردی تلفن همراه و اینترنت قابل خریداری است.
شماره دوازدهم «چامه» به طور ویژه به منصور اوجی و شعر کوتاه میپردازد؛ صادق رحمانی درباره اوجی در مقدمه مجله نوشته است: «منصور اوجی در شعر صاحب امضا است. هم از دیدگاه نوع بهکارگیری زبان و هم شیوۀ بیان خود. چندی پیش کتابی با نام یک عمر شاعری دربارۀ او و آثارش در تهران چاپ شد و در شیراز رونمایی. راستی را که چنین عنوانی برازنده اوست.»
یادداشتهای این شماره به موضوعی جذاب اختصاص دارد: چه بخش از میان کتابهایی که خواندهاید، بیشتر به یادتان مانده است؟ نویسندگانی چون ابوتراب خسروی، محمدکاظم اخوان، بهروز یاسمی بهرام، پروین گنابادی و … به این سوال پاسخ دادهاند و بخشهای محبوبشان از کتابهای مختلف را بازخوانی کردهاند.
در بخش شعر نیز این شماره پربارتر از همیشه است با شعرهایی از محمدرضا شفیعی کدکنی، فدوی الزیانی با ترجمه محمد الامین الکرخی، محسن حیدری، مهدی حسنی باقری، ایرج صفشکن، سیدعلی صالحی، پوران کاوه، مراد قلیپور، رضا اسماعیلی و …. است.
در بخش گپ، گفتوگوی چامه با غلامحسین ابراهیمی دینانی درباره علامه طباطبایی، فیلسوف آزاداندیش؛ گفتوگو با غلامرضا امامی، مترجم نامدار؛ گفتوگو با رسول آبادیان، نویسنده خونگرم جنوبی و گفتوگوی اسماعیل مسیحگل با مرضیه اوجی خواندنی است.