بازدید نایب مفتی کشور تاجیکستان از مرکز جهانی علوم اسلامی
سید جان ساربان زاده نائب مفتی تاجیکستان و سرخطیب استان ختلان از مرکز جهانی علوم اسلامی بازدید و با ریاست مرکز دیدار کردند. در این دیدار ساربان زاد ضمن قرائت آیاتی از قرآن و خواندن اشعاری از سعدی، از مشترکات دو کشور ایران و تاجیکستان سخن گفت و دیدار خود از مرکز را بابرکت توصیف کرد.
در این دیدار، حجت الاسلام اعرافی به همکاری میان مرکز جهانی علوم اسلامی و جمهوری تاجیکستان تأکید کرد و به تشریح برنامه ها و فعالیت های مرکز جهانی علوم اسلامی پرداخت.
تبیین چشم انداز بیست ساله نظام برای مدیران مرکز
دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه ای با عنوان تبیین چشم انداز بیست ساله نظام، چشم انداز بیست ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای مدیران مرکز جهانی علوم اسلامی تشریح کرد.
وی، در این جلسه، چشم انداز بیست ساله نظام را قانون اساسی دوم کشور نامیده، آن را مهم خوانده، موانع و مشکلات پیش روی آن را بررسی کرد.
نشست رئیس و مسؤولین ارشد مرکز جهانی علوم اسلامی با فارغ التحصیلان
فارغ التحصیلان 15 ملیت در سالن شهید صدر مدرسه عالی امام خمینی با رئیس و مسئولین مرکز جهانی علوم اسلامی دیدار و گفتگو کردند.
حجت الاسلام اعرافی در این دیدار گفت: سیستم آموزشی مرکز، منظم شده است و روندی برای سیستم خروج فارغالتحصیلان نیز تعریف شده است. اقداماتی نیز برای جمعآوری اطلاعات در اداره فارغالتحصیلان انجام شد. تأسیس بخشی در مرکز که به امور فارغالتحصیلان در داخل کشور رسیدگی کند و سیاستهای تشویقی برای خروج اینها از کشور از جمله این اقدامات است.
راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی ویژه امام خمینی (ره) به زبان افغانی
همزمان با هجدهمین سالگرد ارتحال احیاگر احکام قرآن، قافله سالار عشق و عرفان، یاور مستضعفان جهان حضرت امام خمینی (ره)، پایگاه اینترنتی راه امام ویژه افکار و اندیشه های جهانی و جاودانی امام خمینی در شبکه اطلاع رسانی اینترنتی عروه الوثقی به دو زبان فارسی و افغانی آغاز به کار کرده از سوی طلاب افغانی حوزه علمیه راه اندازی شده است.
برگزاری همایش امام خمینی (ره)، منادی وحدت اسلامی
همایش امام خمینی (ره)، منادی وحدت اسلامی با حضور حجت الاسلام سقای بیریا مشاور رئیسجمهور در امور روحانیان و طلاب و فضلای پاکستانی مرکز جهانی علوم اسلامی در تالار قدس مدرسهی عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
حجتالاسلام سقای بیریا در این همایش گفت: خدای متعال، پس از امام راحل، ما را از رهبری آگاه و پیرو امام(ره) که در ایشان ذوب شدهاند و روح امام در بدن ایشان وجود داشته، اهداف امام را پیگیری میکنند، بهرهمند کرد. وظیفه ما نیز ادامه راه امام است. بحمدالله امروز، خدا با تمهیدات غیبی که انقلاب مشمول آن بوده، ایران را در سطح بینالمللی و در میان مردم و ملتهای مسلمان و حتی در میان ملتهای مستضعف، به عنوان الگو و نمونهی مثالزدنی تبدیل کرده است.
دیدار دانش آموختگان مرکز جهانی از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی
مسچی معاون ارتباطات و بینالملل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، فعالیتها و برنامههای این مرکز را در بازدید دانشآموختگان مرکز جهانی علوم اسلامی تشریح کرد. وی، استفاده از امکانات و ابزارهای پیشرفته را برای ترویج اسلام، مهم خوانده و گفت : هدف از تأسیس این مرکز، خدمت رسانی و ارایه امکانات و منابع به مبلغان معارف اهلبیت(ع) در دنیا است. امروز بحث تبلیغ، تحقیق و رسالت کار دانشآموختگان بسیار مهم است.
وی، از آمادگی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برای همکاری با دانشآموختگان خبر داد و گفت: امروز معضل استفاده از منابع برطرف شده است و ما آماده ارسال سیدیها و محصولات خود به مبلغان معارف اهلبیت(ع) در سرتاسر دنیا هستیم.
بازدید دانش آموختگان مرکز جهانی علوم اسلامی از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
دانشآموختگان مرکز جهانی علوم اسلامی از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بازدید کردند. در این دیدار حجتالاسلام ربانی مدیر دفتر تبلیغات اسلامی، ایران را وطن دانشآموختگان خواند و گفت : جایگاه شما نزد خدا والا است و شما مورد دعای رسولالله(ص) هستید. ایشان، دانشآموختگان را احیاکننده حیات طیبه مردم دنیا دانست و افزود: شما دست مردم کشورتان را میگیرد و به آنها حیات میدهید. نقش شما، احیاگری بوده، نقش و سمت بزرگ و بالایی است. باید مکانت و جایگاه خود را بدانید و از خدا بخواهید در این راه نلغزید.
راه اندازی کرسی تدریس یازده زبان بین المللی در مرکز جهانی علوم اسلامی
معاون آموزشی مرکز جهانی علوم اسلامی از راه اندازی کرسی تدریس یازده زبان در این مرکز در آینده نزدیک خبر داد. حجت الاسلام رجایی معاون آموزشی مرکز جهانی علوم اسلامی در نشست دانش آموختگان مرکز جهانی علوم اسلامی با مدیران این مرکز گفت: در حال حاضر مراحل تحصیل در این مرکز به پنج دوره تمهیدی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و اجتهاد تقسیم میشود و هماکنون زبان و ادبیات فارسی و عربی در این مرکز تدریس میشوند و کرسی تدریس یازده زبان بینالمللی از جمله روسی، انگلیسی و فرانسه راهاندازی می شود.