به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی در اراک اظهار کرد: وضعیت کرونا وضعیت روشنی است، استان مرکزی در ابتدای شیوع این بیماری دومین استان درگیر بود و با تلاش کادر بهداشت و درمان و سایر مسئولین به استانهای آخر با وضعیت خوب تبدیل شد.
وی ادامه داد: با وجود بحران موج دوم کرونا شرایط در استان مرکزی و کلانشهر اراک مناسب نیست و در صورتی که موارد بهداشتی را رعایت کنیم شرایط بهبود پیدا میکند و اگر رعایت نشود شرایط به محدودیتهای قبل باز میگردد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: کرونا مشکلات بسیاری برای جامعه بهوجود آورده است و باید ضریب مراقبت را افزایش بدهیم.
دری نجف آبادی با بیان اینکه نزدیک به شش ماه است که کادر درمان با این بیماری درگیر هستند، افزود: از تمامی مردم استان انتظار میرود، پروتکل و شیوه نامههای بهداشتی را صد در صد رعایت کنند تا استان مرکزی در مواجه با کرونا وضعیت سفید پیدا کند.
وی عنوان کرد: سال گذشته بیش از ۲۳۰ دیگ و بیش از ۴۰۰ هزار نفر غذای گرم در بین نیازمندان توزیع شد و امسال بنا داشتیم سعی ۳۱۳ دیگ در مرکز و ۶۰۰ دیگ در سراسر استان داشته باشیم که با وجود کرونا این امر لغو شد.
نماینده ولیفقیه در استان با اشاره به طرح مواسات و همدلی گفت: در ابتدا توزیع یکصد هزار بسته در این طرح در استان هدف گذاری شده بود که ۱۷۰ هزار بسته توزیع شد و مقرر شد این بار در سه مرحله از قبیل دهه امامت و ولایت، ماه محرم و صفر این بستهها توزیع شود و پیشبینی میشود به ۲۰۰ هزار بسته تا پایان ماه صفر افزایش پیدا کند. مساجد در این راستا باید محور فعالیتها قرار بگیرند، ائمه جمعه، فرمانداران، فرماندهان سپاه دبیرخانه در مرکز استان و به موازات در شهرستانها انجام وظیفه کنند.
دری نجفآبادی افزود: طرح همدلی، ایثار، مواسات و همکاری کار واجب و بهترین صدقه است.
وی گفت: کیفیت عزاداری امام حسین (ع) به مراتب مهمتر از کمیت است و باید پر محتوا و طبق موازین شرعی، قانونی و اخلاقی برگزار و آبرو جهان تشیع در عرصه بینالمللی حفظ شود بهطوری که نشان داده شود در عین پایبندی به حب محمد و آل محمد پایبند سلامت جسم، جان و روان جامعه هستند.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی بیان کرد: مراسم عزاداری امام حسین (ع) باید عزت، افتخار و آبروی شیعه باشد و مردم باید از قمه زدن در این مراسم با عظمت خودداری کنند. زمان عزاداریها باید ۱.۵ سال باشد.
وی ضمن تاکید بر سازماندهی کمکهای مردمی عنوان کرد: در هر هیأت سه الی پنج نفر باید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی نظارت کنند.