به گزارش خبرنگار مهر، محمد راشد مدرس گرجی صبح امروز در نشست با خبرنگاران رسانههای استان کردستان، بیان کرد: همکاری اصحاب رسانه با حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای یکی از نیازهای ضروری در این بخش به شمار میرود و به همین دلیل نیاز است که در این بخش همکاری و تعامل بهتری را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: استفاده از دیدگاههای اهالی رسانه و خبرنگاران به ویژه در حوزه راهداری به دلیل حساسیتی که در جامعه دارد، یکی از نیازهای لازم و ضروری است و به همین دلیل ما همه اهالی رسانه را به عنوان مشاور حساب کرده و از نقدهای سازنده آنها استفاده میکنیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کردستان با اشاره به لزوم همکاری و تعامل بهتر اصحاب رسانه با این نهاد، گفت: با توجه به این شغل ما با جان مردم سر و کار دارد بنابراین نیاز است که تعامل و همکاری زیادی با اصحاب رسانه داشته باشیم و به همین دلیل ما در این بخش هیچ محدودیتی نداریم.
وی ضمن استقبال از انتقادات خبرنگاران کردستانی از فعالیتها و اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کردستان، افزود: من به حوزه رسانه اعتقادی ویژه دارم و انتظار میرود که همه عزیزان زحمت کش در این بخش نهایت همکاری و تعامل را با ما داشته باشند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کردستان بیان کرد: در سال گذشته در استان کردستان ۸۸ میلیون تردد خودرویی در جادههای استان کردستان به ثبت رسیده است که ۱۲ میلیون آن مربوط به خودروهای سنگین و ۷۶ میلیون مربوط به خودروهای سواری است.
وی ضمن اشاره به ثبت میزان ترددها در چهار ماه نخست امسال، گفت: در چهارماهه نخست امسال ۲۷ میلیون تردد خودرو در سطح استان کردستان به ثبت رسیده است که این مهم در سال ۹۸، ۳۲ میلیون تردد بوده است.
مدرس گرجی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به وضعیت راههای استان کردستان، یادآور شد: کل راههای روستایی در استان کردستان شش هزار و ۱۹۰ کیلومتر است و این میزان در راههای شهری به هزار ۸۹۰ کیلومتر میرسد.
وی افزود: از مجموع راههای شهری در کردستان هزار ۲۰۰ کیلومتر آن راه اصلی یا شریانی است و ۴۴۷ کیلومتر از آن نیز جزء راههای فرعی است.
میزان آسفالت راه روستایی در کردستان کمتر از میانگین کشور است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کردستان گفت: از مجموع کل راههای روستایی کردستان، دو هزار و ۹۰۰ کیلومتر از آن آسفالته است، ۶۳۵ کیلومتر آن شنی و دو هزار و ۶۵۵ کیلومتر از آن خاکی است.
وی با اشاره به پایین بودن میزان آسفالت راه روستایی در استان کردستان در مقایسه با میانگین کشوری، گفت: میزان برخورداری از آسفالت راه روستایی در استان کردستان ۴۹ درصد است که این میزان در مقایسه با میانگین کشوری کم است.
مدرس گرجی عنوان کرد: در سال گذشته در استان کردستان و در قالب طرح ابرار ۶۰ کیلومتر راه روستایی این استان از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای به بهره برداری رسیده است که باعث افزایش بهرهمندی آسفالت راه روستایی کردستان در مقایسه با میانگین کشوری شده است.
وی با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته برای آسفالت راه روستایی در استان کردستان، اظهار کرد: ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی برای آسفالت در استان کردستان مشخص شده و قرار است در سالهای ۱۳۹۹ و هزار ۴۰۰ این میزان راه روستایی آسفالت شود که در این صورت میانگین آسفالت در استان به بالای ۵۴ درصد خواهد رسید.
مدیرکل راهداری و حمل نقل جادهای استان کردستان در ادامه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در بخشهای مختلف حمل و نقل، ایمنی راهها، وضعیت ماشین آلات و اقدامات صورت گرفته در حوزههای حمل بار و جابجایی مسافر را ارائه کرد.