مراسم رونمایی از شعار اربعین سال جاری امروز همزمان با میلاد امام هادی(ع) برگزار شد و «الحسین سفینه النجات» شعار اربعین ۹۹ شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از شعار اربعین سال جاری امروز همزمان با میلاد امام هادی(ع) در ساختمان شهدای رادیو در صداوسیما برگزار شد و «الحسین سفینه النجات» با حضور مسئولین سازمان حج و زیارت به عنوان شعار اربعین ۹۹ انتخاب شد.

سعید غضنفری در این مراسم اظهارداشت: مراسم و زیارت اربعین به هیچ وجه و در هیچ برهه‌ای از زمان تعطیل نبوده و نخواهد بود. هرچند ممکن است راهپیمایی در مسیرهای منتهی به کربلا میسر نباشد، اما این شور، عشق و کشش مغناطیس حسینی در اشکال و شیوهای مختلف تجلی و بروز خواهد یافت. از این رو ما نیازمند شعار برای نشان دادن هم‌گرایی و وحدت رویه و رویکردها در تولید محصولات فرهنگی، هنری و ... و  برپایی مراسم در قالب‌های نو با استفاده از فناوری‌های جدید هستیم.

دبیر کمیته فرهنگی ستاد اربعین افزود: ان‌شاءالله  خداوند سبحان با ادعیه زاکیه حضرت بقیةالله و ادعیه خالصانه مؤمنان با التجاء و توسل فردی و جمعی به ساحت قدسی حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، گشایشی برای نجات از این گرفتاری‌ها فراهم خواهد کرد.

غضنفری تصریح کرد: انتخاب شعار به معنی برگزاری مراسم اربعین همانند سال‌های قبل نیست و درباره اینکه مراسم راهپیمایی و پیاده‌روی منتهی به شهر کربلا چگونه و با چه کم و کیفی برگزار خواهد شد، هنوز هیچ موضعی از سوی دولت محترم عراق اعلام نشده است و عشاق ایرانی منتظر تصمیم دولت عراق و توافقات فیما بین آن‌ها با دولت ایران خواهند بود.

دبیر کمیته فرهنگی ستاد اربعین با تأکید بر اینکه انتخاب شعار طی فرآیندی و با مطالعات زیاد و مشورت با فعالین فرهنگی مرتبط با اربعین در کشور ایران و عراق صورت گرفته است، عنوان کرد: در مقطع حساس کنونی که عالم گرفتار این ویروس منحوس و از آن پلیدتر ویروسی چون اسراییل در منطقه است، باید با تکیه بر کشتی نجات سیدالشهدا به ساحل آرامش رسید.