همزمان با روز عید غدیر تعدادی از مدارس علمیه استان تهران به صورت خود جوش اقدام به تهیه و توزیع غذای گرم و بسته های معیشتی بین نیازمندان کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، روحانیت و طلاب همواره پرچمدار و پیشگام خدمت در عرصه های مختلف فعالیت های جهادی و تبلیغی هستند و بارها با خوش درخشیدن در صف مقدم جهاد تبلیغی نشان دادند که فعالیت های تبلیغی را افتخار خود می دانند.

از جمله افتخارات حوزه علمیه می توان به فعالیت های روحانیت و طلاب تهرانی در احیای سنت فراموش شده اطعام غدیر همزمان با روز عید سعید غدیر خم اشاره کرد و گزارشی که پیش روی مخاطبان قرار گرفته تنها به بخشی از فعالیتهای جهادی مدارس علمیه استان تهران در روز عید سعید غدیر اشاره دارد که در ادامه می خوانید:

آزادی بانوی زندانی

زینب سلیمان پور، مدیر مدرسه علمیه حضرت باقر العلوم(ع)، در گفتگو با خبرنگار مهر از آزادسازی بانوی زندانی غیرعمد همزمان با روز عید غدیرخم خبر داد و اظهار داشت: مدرسه علمیه خواهران حضرت باقرالعلوم(ع) به مناسبت دهه امامت و ولایت با راه اندازی پویش «آزادی بانوی زندانی» توانست به کمک خیران فردی را که به دلیل بدهکاری غیر عمد زندانی شده بود را از زندان آزاد و به آغوش خانواده برگرداند.

وی اطعام روز غدیر را بالاترین اعمال بیان و عنوان کرد: بر همین اساس مدرسه علمیه حضرت باقرالعلوم(ع) ۱۱۰ پرس غذای گرم و ۲۰ بسته کمک معیشتی بین نیازمندان توزیع کرد تا گامی در احیای این سنت فراموش شده برداشته باشد.

سلیمان پور به فعالیت طلاب خواهر در نمایشگاه «برکه خوشبختی» اشاره و گفت: طلاب مدرسه علمیه حضرت باقرالعلوم(ع) همزمان با دهه امامت و کرامت با حضور در نمایشگاه «برکه خوشبختی» اقدام به برپایی غرفه های پاسخگویی به احکام و مشاوره و همچنین غرفه کودک و نوجوان کردند تا از این طریق بتوانند مبلغ فرهنگ غدیر باشند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت امام محمدباقر(ع) ذبح و توزیع گوشت قربانی را از دیگر اقدامات طلاب جهادی این مدرسه در ایام دهه امامت و ولایت برشمرد و اظهار داشت: همزمان با دهه ولایت و امامت اعضای گروه جهادی حضرت خدیجه(س) در راستای منویات رهبر معظم انقلاب در جهت ادامه نهضت تعاون و احسان دو راس گوسفند ذبح و گوشت آن را بین نیازمندان توزیع کردند.

توزیع غذای گرم بین نیازمندان

افتخار اصغری مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره)، نیز در گفتگو با خبرنگار مهر از اجرای رزمایش مومنانه در این مدرسه علمیه خبر داد و اظهار داشت: مدرسه علمیه امام خمینی(ره) به مناسبت عیدالله اکبر عید سعید غدیر خم بیش از ۹۰۰ پرس غذا طبخ و بین نیازمندان توزیع کرد.

وی به دیگر فعالیت های این مدرسه علمیه در روز عید غدیر خم اشاره کرد و ادامه داد: طلاب و اساتید جهادی مدرسه علمیه امام خمینی(ره) در روز غدیر با رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام به راه اندازی دو ایستگاه صلواتی و توزیع پک های فرهنگی عیدانه و شاخه گل به شهروندان و اهالی محل کردند.

اصغری اجرای رزمایش مومنانه و مواسات را از دیگر فعالیت های این مدرسه علمیه در روز عید غدیر برشمرد و اظهار داشت: تهیه و توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی بین نیازمندان از دیگر اقداماتی بود که به همت مرکز نیکوکاری مدرسه علمیه امام خمینی(ره) و خیران در سالروز عید غدیر انجام شد.

مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) ادامه داد: برگزاری مسابقه غدیر پژوهی، مراسم پرده خوانی، برگزاری جشن غدیر به صورت مجازی، راه اندازی دو پویش «غدیر پیامی برای تمام نسل ها» و «مبلغ غدیری ام» از دیگر اقدامتی است که از سوی این مدرسه علمیه در دهه ولایت و امامت انجام شد.

وی به ذبح و قربانی گوسفند اشاره کرد و گفت: ذبح و قربانی گوسفند و توزیع گوشت آن بین نیازمندان از جمله فعالیت هایی بود که در عید سعید قربان انجام شد.

اصغری مقابله با ویروس منحوس کرونا را یک وظیفه همگانی دانست و اظهار داشت: مدرسه علمیه امام خمینی(ره) همچنین برای مقابله با این ویروس منحوس علاوه بر اجرای رزمایش همدلی و کمک مومنانه اقدام به دوخت ماسک توسط طلاب این مدرسه علمیه کرده است.

توزیع بسته های معیشتی در استان سیستان و بلوچستان

در ادامه، نرگس رنگرز مدیر مدرسه علمیه صالحیه، در گفتگو با خبرنگار مهر، اطعام روز غدیر را سنتی فراموش شده و نیازمند احیا دانست و اظهار داشت: اطعام غدیر از بهترین اعمال و آداب روز غدیر است که ائمه اطهار(ع) بارها به آن سفارش کردند.

مدیر مدرسه علمیه صالحیه از توزیع بسته‌های معیشتی و غذای گرم به مناسبت عید سعید غدیر خبر داد و اظهار داشت: بیش از ۳۵۰ پرس غذای گرم و ۱۱۰ بسته معیشتی همزمان با روز عید غدیر توسط جهادگران مدرسه علمیه صالحیه در بین هموطنان شیعه و اهل سنت سیستان و بلوچستان توزیع شد.

وی به دیگر فعالیت های این مدرسه علمیه در دهه ولایت و امامت اشاره کرد و اظهار داشت: مسابقه «شناخت غدیر» همزمان با دهه امامت و ولایت از سوی واحد پژوهشی حوزه به منظور تبلیغ و ترویج معارف غدیر در حال برگزاری است.

رنگرز ادامه داد: مهلت شرکت در این مسابقه تا ۲۰ مردادماه خواهد بود و شرکت کنندگان می توانند با توجه به خطبه غدیر مطالب خودشان را با موضوعات تحلیل جایگاه امام علی(ع)، اثر واقعه غدیر در دنیای امروز و یا چگونگی حفاظت و صیانت از ولایت در عصر کنونی را به آیدی @HWOtehran ارسال کنند تا از جوایز این مسابقه بهره مند شوند.

راه اندازی پویش های عید غدیر

همچنین فاطمه شرفی مدیر مدرسه علمیه حضرت معصومه(س)، در گفتگو با خبرنگار مهر، از طبخ و توزیع غذای گرم به مناسبت روز عید غدیر توسط طلاب و اساتید این مدرسه علمیه خبر داد و گفت: طلاب، اساتید و مسؤولان مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) در راستای احیای سنت فراموش شده اطعام غدیر، همزمان با سالروز عید غدیر قریب به ۲۰۰ پرس غذای طبخ و بین نیازمندان توزیع کردند.

وی تبلیغ غدیر را وظیفه شیعیان و محبان امیرمومنان علی(ع) دانست و ابراز کرد: واحد فرهنگی مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) در همین راستا به برگزاری برنامه های متنوع تبلیغی و فرهنگی اقدام کرد که یکی آنان راه اندازی پویش «به عشق علی» بود.

شرفی ادامه داد: هدف از راه اندازی این پویش انجام کارهای نیک و اجتناب از رفتارهای ناپسند آن هم به عشق امیرمومنان علی(ع) بود؛ همچنین پویش دیگری با عنوان «خانه ام را غدیری می کنم» راه اندازی شد تا به نوعی طلاب بتوانند با زیبا سازی منازل و به اشتراک گذاشتن تصاویر آن مبلغ غدیر باشند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) دعوت به خوانش خطبه غدیر و ارسال صوت را از دیگر فعالیت های غدیری طلاب این مدرسه علمیه برشمرد و عنوان کرد: همچنین سخنرانی با موضوع غدیر، تهیه کلیپ، پادکست و پاورپوینت با موضوع غدیر، شعرخوانی، دکلمه خوانی، مولودی خوانی توسط کودکان و نوجوانان به صورت کلیپ صوتی و یا تصویری از جمله برنامه هایی بود که در ایام دهه ولایت و کرامت برگزار شد.

وی افزود: طراحی، نقاشی و خوشنویسی با موضوع غدیر، عکس نوشته و دل نوشته با موضوع وصف امیر مومنان علی(ع) و طراحی مسابقه و یا جدول با موضوع غدیر از دیگر برنامه های فرهنگی و تبلیغی این حوزه علمیه در راستی تبلیغ غدیر انجام شد.

گفتنی است طلاب خواهر می توانند فعالیت های فرهنگی و تبلیغی خودشان را با موضوعاتی که مطرح شد تا ۱۸ مردادماه به آیدی @Zmusavi ارسال کنند تا از جوایز بهترین آثار بهره مند شوند.

برپایی ایستگاه صلواتی با عنوان «سردار سلیمانی»

حجت الاسلام علی اوصانلو معاون فرهنگی مدرسه علمیه امام محمدباقر(ع)، در گفتگو با خبرنگار مهر، از تهیه و توزیع بسته های کمک معیشتی در روز عید غدیر خم خبرداد و اظهار داشت: طلاب و مسؤولان مدرسه علمیه امام محمدباقر(ع) در راستای احیای سنت اطعام فراموش شده غدیر اقدام به تهیه و توزیع بیش از ۶۰ بسته کمک معیشتی بین نیازمندان کردند.

وی افزود: بسته های معیشتی شامل اقلام خوراکی مثل گوشت، مرغ، برنج و ... به همراه کارت هدیه و پک بهداشتی به نیازمندان شناسایی شده تحویل داده شد.

حجت الاسلام اوصانلو به برپایی ایستگاه صلواتی با عنوان «سردار سلیمانی» اشاره و خاطرنشان کرد: طلاب و اساتید جهادگر مدرسه علمیه امام محمدباقر(ع) به مدت دو روز در ایستگاه صلواتی «سردار سلیمانی» با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی اقدام به توزیع پک های فرهنگی و شاخه گل همراه با آب میوه و کیک بسته بندی شده کارخانه ای کردند.