زنجان-رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان،گفت: دانشگاه آزاد زنجان در سال جدید تحصیلی برای تمام کد رشته‌ها جذب دانشجو دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فیروز فر ظهر سه شنبه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در محل خبرگزاری مهر، رسالت و جایگاه خبرنگاران را بسیار با ارزش اعلام کرد و گفت: رسانه‌های نقش مهم و تأثیرگذار در زمی‌نه توسعه آموزش در جامعه دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، گفت: ۴۴۵ استاد عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان هستند و این نشان می‌دهد جایگاه خوبی دارد.

فیروز فرتاکید کرد: این دانشگاه پیشرو در جذب دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی است و امسال در کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته با پوشش تمامی رشته‌های پر تقاضا در خدمت دانشجویان است.

وی با بیان اینکه ثبت نام برای سال تحصیلی جدید تا سوم شهریور ماه ادامه دارد، اظهار کرد: در سال جدید تحصیلی برای تمام کد رشته‌ها جذب دانشجو داریم.

فیروز فر با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه توسعه پوشش تحصیلی امتیازات و تسهیلات ویژه دارد، گفت در زمینه کیفیت آموزشی و شهریه و زیر ساخت‌های آموزشی وضعیت به مراتب خوبید آرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد تسهیلات ویژه برای دانشجویان شاغل به تحصیل در این دانشگاه در نظر گرفته است، افزود: این دانشگاه فضای علمی خوبی برای دانشجویان دارد و بر اساس تورم کشور شهریه این دانشگاه بسیار ناچیز است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، گفت: در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ نسبت به سال تحصیلی گذشته، با افزایش ورود دانشجو بخصوص در مقطع کارشناسی مواجه بودیم و امیدواریم این روند در سال جدید تحصیلی تداوم یابد.