ارومیه - دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی از اجرای سه هزار و ۱۰۰ برنامه تبلیغی ویژه امر به معروف و نهی از منکر در استان خبر داد.

حجت الاسلام بهنام دلریش علیمردان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر تنها ستادی یا اداره‌ای است که معاونت مطالبه گری دارد، اظهارکرد: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با هشتک بی تفاوت نباشیم برنامه‌های خود را در فضای مجازی پیش می‌برد که تاکنون سه هزار و ۱۰۰ مورد برنامه تبلیغی اجرا شده است.

وی ادامه داد: احیای امر به معروف و نهی از منکر نباید تصدی گری عمل کند و باید احیای آن مورد نظر باشد و از ظرفیت تمام دستگاه‌ها و نهادها در این راستا بهره گیری شود.

حجت الاسلام دلریش با تاکید بر اینکه فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر از نگاه‌های ویژه ستاد است، اضافه کرد: رویکرد جدید در ستاد امر به معروف و نهی از منکر نگاه تخصصی بوده و مربوط به گفتمان سازی و جریان سازی است که در نهایت منجر به فرهنگ سازی می‌شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: مجوز داران که به طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر شناخته می‌شوند می‌توانند در عرصه‌های محیط زیست، اقتصاد مقاومتی و سایر حوزه‌ها وارد شوند.

وی از ساماندهی چهار هزار و ۵۰۰ نفر طلایه داران ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان خبر داد و افزود: هفته امر به معروف با نهی از منکر با شعار نهضت حسینی مطالبه گری و فرهنگ سازی به اجرای برنامه‌های متنوع خواهد پرداخت.

حجت الاسلام دلریش از اجرای ۳۳۰ برنامه با شعار نهضت حسینی، مطالبه‌گری و فرهنگ‌سازی خبر داد و گفت: امسال در هفته امر به معروف و نهی از منکر که مصادف با هفته اول ماه محرم است ۳۳۰ برنامه ویژه اجرا می‌شود.

وی افزود: برای احیای امر به معروف و نهی از منکر باید از ظرفیت تمام دستگاه‌ها و نهادها استفاده شود و ستاد امر به معروف و نهی از منکر عنوان متصدی احیای امر به معروف و نهی از منکر ۱۶ گروه تخصصی دارد که در هرکدام وظایف خاصی را برعهده دارند.