به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، بهروز طهماسب کاظمی در چهاردهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: تحولات گسترده و جهاد گونهای در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد رخ داده است.
وی با مرور اقدامات صورت گرفته در طی دو سال اخیر، اظهار داشت: مدیریت هوشمند دادهها، اطلاعات راهبردی دانشگاه در حوزههای مختلف به عنوان مبنای همه تصمیمگیریهای راهبردی دانشگاه اولویت اول ریاست دانشگاه بوده که بحمدالله در آینده نزدیک شبکه اطلاعات و دادههای آموزشی، پژوهشی و مدیریت فناوری، نوآوری و سایر زیرنظامهای اطلاعاتی مرتبط در دانشگاه به صورت یک شبکه گسترده مدیریت راهبردی دانش در دانشگاه تکمیل خواهد شد.
نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ایجاد شبکه بزرگ تولید علم دانشگاه آزاد و سامانه پژوهشیار، گفت: امروز در دانشگاه تمامی افرادی که در یک حوزه علمی به صورت موازی در حال کار علمی هستند، میتوانند یکدیگر را در کمترین زمان ممکن شناسایی کرده و با برقراری ارتباط با هم گروههای هم کارکرد علمی و فناوری را در دانشگاه شکل دهند.
وی افزود: این گروهها هستههای اولیه زنجیرهها و شبکههای تولید فناوری در حوزههای علوم مهندسی و هستههای تولید نظریه در حوزههای علوم انسانی هستند که به لطف خداوند امروزه این شبکه در دانشگاه به صورت صددرصد عملیاتی شده است. این وعدهای بود که سال گذشته از سوی رئیس دانشگاه در جلسه هیأت امنای استان مطرح شد و امروزه مایه افتخار دانشگاه و نظام آموزش عالی کشور است.
طهماسب کاظمی ادامه داد: به حول و قوه الهی در آینده بسیار نزدیک شبکه هوشمند دادههای آموزشی، مالی و سامانههای مرتبط با آن در دانشگاه رونمایی شده و با هدایت نظارت مستقیم رئیس دانشگاه، بزرگترین شبکه یکپارچه و هماهنگ دادههای آموزشی دانشگاههای کشور به بهره برداری خواهد رسید. با راه اندازی این شبکه هوشمند، بسیاری از خدمات آموزش در کوتاهترین زمان ممکن ارائه خواهد شد. علاوه بر این، بالغ بر چند میلیون مکاتبه در هر سال بین واحدهای دانشگاه کاهش خواهد یافت و هزینههای خدمات آموزشی دانشگاه به شکل قابل توجهی کم خواهد شد. برنامهریزی آموزشی دانشگاه منسجمتر و هدفمندتر انجام خواهد شد.
مشاور رئیس دانشگاه در برنامهریزی راهبردی و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص ارزیابی وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به توجه ویژه این استان به بخش آموزش و مدیریت خوب این بخش و حوزه مدیریت توسعه و مدیریت منابع، تأکید کرد: به دلیل تقاضای بیش از حد استان به آموزش و تحصیل در استان البرز و به ویژه کلان شهر کرج، تمرکز استان روی حوزه آموزشی بوده و از حوزه پژوهشی و فناوری مانند تعدادی از واحدهای مرکز استان دور مانده است. از این رو لازم است اولویت هیأت امنا و ریاست و مدیران دانشگاه معطوف به واحدهای غیرشهریهای با محوریت پژوهشی و فناوری باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با وضعیتی که در نسبت استاد به دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، با وجود اعضای هیأت علمی توانمند که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و زیرساختهای آزمایشگاهی و تحقیقات کم نظیری که در این استان ایجاد شده است، باید در آینده نزدیک شاهد اتفاقات درخشانی در حوزههای مختلف باشیم.
در این جلسه با تأسیس مراکز تحقیقات و طرحهای کلان پژوهشی و فناوری موافقت شد.