مهدی‌شهر– امام‌جمعه مهدی‌شهر بابیان اینکه فاصله طبقاتی همواره فرهنگ اجتماعی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، گفت: کاهش فاصله طبقاتی با اصلاح زیرساخت‌های اجتماعی میسر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد بارانی صبح پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگی عمومی مهدی‌شهر به میزبانی فرمانداری شهرستان بابیان اینکه کاهش فاصله طبقاتی با اصلاح زیرساخت‌های اجتماعی میسر می‌شود، اظهار داشت: اگر در جامعه امروز ما سیاست‌های اقتصادی را اصلاح نکنیم و فاصله طبقاتی هرروز بیشتر می‌شود و فرهنگ عمومی به‌شدت آسیب می‌بیند.

وی با تأکید بر اینکه با اصلاح زیرساخت‌ها و قوانین درست فاصله‌ها را در جامعه کم می‌شود، افزود: در کشورمان در سال‌های مختلف با استفاده از فرهنگ عاشورایی توانستیم از پیچ‌های تاریخی عبور کنیم.

امام‌جمعه مهدی‌شهر بابیان اینکه یزیدیان تابلوی عبرت برای مسلمانان هستند، خاطرنشان کرد: تحریف، رفاه‌زدگی، نفوذ دشمن در فرهنگ ازجمله مسائلی است که باید از واقعه عاشورا عبرت بگیریم و به نسل جدید بیاموزیم.

بارانی با اشاره به‌ضرورت ترویج فرهنگ ولایت‌پذیری در جامعه کنونی بیان کرد: فرهنگ مقاومت در اوج سختی‌ها، ایثار و شهادت، مواسات و همدلی، عزت پذیری و امربه‌معروف و نهی از منکر از دیگر مسائلی است که باید برای نسل جدید آموزش داده شود.

وی خاطرنشان کرد: پایه‌های زیرساخت‌های فرهنگی، بصیرت است که نگاه ژرف و عمیقی به انسان می‌دهد.