به گزارش خبرگزاری مهر، دورههای مجازی «روش تدریس زبان فارسی به غیر فارسی زبانان» بنیاد سعدی با استقبال ۲۵۲ نفر از ۲۹ کشور جهان روبهرو شده است و از این تعداد ۳۶ نفر نمره قبولی بالای ۷۰ درصد را کسب کرده و ۵۳ نفر دیگر به مرحله پایانی رسیده و موفق به دریافت گواهی نامه بینالمللی بنیاد سعدی شدهاند.
ثبتنام این دوره مجازی از ۲۵ اسفند ماه آغاز شده و تاکنون مورد استقبال چشمگیری از سوی علاقهمندانی در کشورهای ایران، پاکستان، چین، نروژ، فرانسه، برزیل، عراق، بلاروس، ترکیه، گرجستان، ژاپن، کنیا، آمریکا، استرالیا، کانادا، آلمان، بلژیک، اوکراین، پاناما، روسیه، اسپانیا، ایتالیا، تونس، لبنان، هند، آرژانتین، کره جنوبی، مصر و ارمنستان قرار گرفته است.
محتوای دورههای غیر همزمان شامل ۹ ساعت ویدئوهای آموزشی تعاملی، متن ویدئوها، منابع مرتبط و آزمون آنلاین طراحی شده است، بدین گونه که در صورت مشاهده هر ویدئو و قبولی در آزمون هر جلسه، امکان مشاهده محتوای جلسه بعدی فراهم میشود. در پایان جلسات نیز آزمونی از تمام محتوای دوره برگزار میشود، که تصحیح آن خودکار است و کاربر میتواند نتیجه آزمون را چند لحظه بعد مشاهده کند.
از اصلیترین ویژگی دورههای غیر همزمان روش تدریس زبان فارسی غیر همزمانی حضور دانشجو و استاد است، محتوای این دورهها به دلیل نوع طراحی، غنیتر و با کیفیتتر نسبت به دورههای همزمان طراحی شده است. از دیگر ویژگیهای این دوره میتوان به «عدم محدودیت زمانی و مکانی جهت شرکت در دوره، تعداد نامحدود شرکتکنندگان، محتوای اصلی بهصورت ویدئوهای آموزشی غنی و با کیفیت، طراحی ویدئوها بهصورت تعاملی همراه با پرسش هنگام پخش هر ویدئو، ارائه متن گفتاری هر ویدئو جهت تسهیل در یادگیری و برگزاری آزمون پس از هر جلسه» اشاره کرد.
بنا بر اعلام این خبر، در ویدئوهای آموزشی این دوره، از مجموعه کتابهای تألیفی بنیاد سعدی و همچنین منابع تخصصی تدریس زبان فارسی به عنوان زبان دوم، با تکیه بر چهار مهارت «صحبت کردن، گوش کردن، خواندن و نوشتن» استفاده شده است.
در پایان شرکت کنندگان در دوره غیر همزمان بنیاد سعدی، در صورت مشاهده تمام ۹ جلسه و گذراندن آزمون و در نهایت کسب نمره قبولی حداقل ۷۰ در آزمون پایانی، موفق به دریافت گواهی نامههای بین المللی بنیاد سعدی شده. گفتنی است گواهیهای صادرشده دارای کد و لینک اعتبارسنجی از طریق سایت بنیاد سعدی هستند.